Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szoktatok közös programot...

Szoktatok közös programot szervezni a szüleitekkel?

Figyelt kérdés
Külsős programra gondolok, szórakozásra, vásárlásra ilyenekre.
2012. okt. 23. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem,nem,nem és nem.
2012. okt. 23. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:

előfordul néha.

nyaralni és voltunk együtt. még jól is jött,hogy amíg mi egy kicsit kettesbe vagyunk a férjemmel addig ők vigyáztak a kislányunkra.

2012. okt. 23. 19:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem. Helyi boltok max, kajavásárlás szempontjából, kifúúúúúújt!!!!
2012. okt. 23. 19:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Főleg anyuval meg a kutyával,párommal, fiammal együtt sétálni, kirándulni a környék erdeiben, esetleg kicsit biciglizni, ha van fazekas kiállítás, városi rendezvény azokra.

Nyáron szoktunk anyu,apu, én,párom, fiam strandolni járni esetleg autóval más városba kispécizve valami boltot ahová amúgy is el akartunk menni vagy néha vacsorázni.

2012. okt. 23. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Anyummal (meg néha mamámmal) elmegyünk vásárolni.Most hétvégén pedig elmentünk egy kalandparkba.Anyummal,barátjával és a két kistesómmal.Jó volt.:) Ők négyesben sokat mennek,én ritkábban tudok velük tartani.

21 l

2012. okt. 23. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Persze. Már rég kinőttem a "fúúúj, szülők" korszakból, és átestem a "milyen jó néha együtt lenni, értékes időt tölteni közösen" korszakba.

Persze ehhez elég jó fej szülők is kellenek, de az enyémek azok. A maguk hibáival és "hülyeségeivel" együtt. De ilyenek meg nekem is vannak, egy felnőtt szülő és felnőtt gyerek kapcsolatnál azonban a két félnek tudni kel ezeket elfogadni. Ennek pedig az a kulcsa, hogy egészséges mértékben leválik az ember a szüleiről, és rájön, hogy az ő hülyeségük nem az övé is egyben, az övé pedig nem a szülőké. Így nem kell mérgelődni és folyvást fennakadni az apró bosszúságokon.

Ismét hangsúlyozom, hogy emellett nyilván vannak vállalhatatlan szülők. (Bántalmazók, zaklatók, stb.)

2012. okt. 24. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen.

Iden nyaralni is 4esben mentunk(szuleim, es mi a parommal)

Anyuval szoktunk "csajos" napot tartani.... Elmegyunk. Vasarolgatni.. Ilyenek (ok videken laknak, mi mar Bp-en igy ez egesz nas program.

Apuval, ha otthon vagyok, akkor szoktunk menni horgaszni, vagy uszni, vagy csak tavasszal segitek a kertben. Ezesetben nem a munkan an a hangsuly, hanem a kettesben toltott idorol, kozben bezselgetunk...stb... Szeretek veluk programot csinalni..

25 / L. (a szuleim 50 alatt vannak)

2012. okt. 25. 17:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Igaz még fiatal vagyok és ithton lakom, de szoktam anyámmal vásárolni menni meg nagyszülőhöz stb. Nyáron ez még inkább jellemzőbb volt. Jövőre egyetemre megyek(ha Isten is úgy akarja) és kevesebb időt fogok itthon tölteni a koli miatt, de szerintem ha hazajövök akkor fogok anyámnmal foglalkozni. Nekem ez normális, persze mellette megvan a saját magam élete is de mégiscsak az anyám:)

18/f

2012. nov. 1. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!