Honnan deríthetem ki hogy ki az igazi apám?
Figyelt kérdés
Nemrég rájöttem, hogy lehet, h nem is az az apám akit eddig gondoltam.Van róla sejtésem, hogy ki lehet az igazi, de egyáltalán nem vagyok benne biztos. Ha az lenne az igazi apám, akkor lenne egy új unokatestvérem, aki ismer, és tud az egészről.Van valami ötlet ami alapján ki tudnám deríteni,hogy tényleg az az apám és,hogy tényleg unokatesók vagyunk-e azzal a lánnyal?2012. okt. 19. 18:17
21/21 anonim válasza:
20: Igen, plusz pl. szemszín.
Két barna szemű embernek lehet kék szemű gyereke, de fordítva soha, mert a barna szemszín dominánsan öröklődik, a kék pedig recesszíven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!