Apám ezt h csinálja? Igazi nőmágnes?
Az apám egy 50-enes átlag kinézetű ffi. A szüleimmel már nagyon régen elváltak nem is emlékszem rá olyan kicsi voltam. Azóta apámnak már egy csomó nője volt jellemzően max 5 évig!
Ok tipikus nőmágnes munkája van és anyagilag sem áll rosszul, de! Ami az egészben a legfurcsább: mivel mint írtam van pénze és nőmágnes munkája van, azt gondolnánk, fiatal pénzéhes női vannak de NEM! Minden eddigi nője max alig volt nála fiatalabb v épp ugyanannyi idős, csak egy volt amelyik 10 évvel volt fiatalabb, de az még sztem ok. És: minden nője átlagos kinézetű volt, bár mind jó alakú az tény. És mindnek megvan a saját egzisztenciája, jól fizető állása.
Egyszerűen nem fér a fejembe...mindenhol arról hallani h az ember milyen nehezen talál magának valakit...stb. Erre apám sorra szedi elő valahonnan a jól kinéző vele egykorúakat, jó munkával, és majdnem mind jó fej is volt! :O
És a furcsaságoknak még nincs vége! Ugyanis apám az elmúlt 20 évben 5 országban élt és mégis mindig magyar női voltak!!! esküszöm ez durva. Persze egyik sem tartott túl sokáig, mint írtam 2-5 év, de ez nem csoda, hiszen apám nem bír egy helyben maradni sosem, más ország, más lakás, folyton megy valahova v jön valahonnan egyfolytában pörög, és esküszöm alig alszik.
Nektek erről mi a véleményetek? Hogyan csinálja? Egy mágus?
Ért a nőkhöz, és tudja, mit akar. Amit megkap egy maga korabeli nőtől az lehet hogy jobb, minőségibb, mint egy húszéves.
Az sem hanyagolható, hogy egy ilyen korú nőnek megvannak a maga igényei, és nem kapaszkodik rá a férfira, nem hisztizik és balhézik olyanokért, amiért egy fiatal szerető, barátnő kiverné a palávert.
Lehet, hogy a hasonló a hasonlót vonzza, és olyan nő kell neki, aki olyan, mint ő (persze belsőleg, mentalításban.)
Rosszul fogalmazol.
Ne így állj hozzá, hanem kérj tanácsot a csajozáshoz. Szívesen fog segíteni, és szinte biztos, hogy saját példákat fog felhozni. Ilyeneket kérdezz, hogy hol lehet ismerkedni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!