Ez már nem az igazi. Jobb kilépni belőle?
Elég hosszú történet,megpróbálom rövidre fogni. 18 éves lány vagyok, a párom 15 évesen ismertem meg, 16évesen jöttünk össze,2éve. Ő most 22 éves..Eddig minden rendben volt,de tudni kell,hogy én őt pont a "bulizós" korszakából szedtem ki..abbahagyta a bulizást, eljártunk kirándulni,szórakozni, sétálni,mikor csak tudtunk együtt voltunk,élveztük az életet.. Csakhogy,ez megváltozott.. Anyja felvett egy hitelt,amiben neki is segítenie kell. Így az autót eladta,semmire nem marad pénze. Állandóan idegeskedik, SEMMIT nem kapok tőle.. Ami nem is zavarna,csak az utóbbi időben elkezdte azt,hogy minden hétvégén bulizik,kocsmázik (arra van pénz),mint ahogy ő mondja:" neki az kell .. "
Nem láttam már KÉT hete,mert nincs kedve átjönni,de azt mondja szeret,de neki jobb egyedül,jó egy kicsit nélkülem,jó egy kicsit bulizni..de SZERET..
Semmi törődést semmit nem kapok tőle.. Múlthéten Szombaton,mikor elment bulizni, én pedig itthon feküdtem 39fokos lázzal, teljesen kikészültem..
Egyik régi haverom írt rám msn-en, és elkezdtünk beszélgetni..azóta mindennap beszélek vele,és nagyon jól esik,amiket ír nekem, ír rólam!
Jó érzés,hogy valakitől törődést is kapok, nem csak szid,hogy valakinek talán fontos lehetnék..
Bízom benne,hogy a párom még megváltozik..vagy hagyjam?
És az új sráccal mit kezdjek? Nem tudom,szeretnék-e járni vele, de annyira jól esik,hogy valaki törődik velem..
Feladjam a biztosat a bizonytalanért? EDDIG a párommal minden jó volt, az utóbbi 3hónapban lett ilyen..
Most 1hétre elmennek dolgozni,de nem jön át előtte, mert hétvégén ünneplés a haverjánál..(hívott engem is,de nem érti meg,hogy nekem tanulnom kell,mert az érettségi többet ér ,bármelyik bulinál, ezért is csak üvöltött velem..)
Szóval nem is tudom,hogy döntsek..Ti mit tanácsolnátok?:)
Köszönettel! L/18
Egyik kapcsolatból ne ugorj a másikba! Ott is el fog múlni a rózsaszín köd.
A másik, hogy ez a fiú...talán nem is szeret téged annyira, mint amennyire mondja.
"Feladjam a biztosat a bizonytalanért?"
Neked ez a biztos kapcsolat? Hogy inkább a haverjaival lóg, amíg te betegen fekszel? Te biztos vagy benne, hogy ezt szeretnéd?
Szerintem itt az van, hogy megszoktad a mostani pasidat, valamilyen szinten szereted, de ezt inkább nevezzük ragaszkodásnak, mint szerelemnek.
A lényeg, hogy ha nem érzed magad így jól, akkor merd a bizonytalant választani, és merj egyedül lenni!
Valami nagyon okos bölcs ember mondott valami olyasmit, hogy ha szereted, elengeded, és ha szeret, akkor visszajön. Valami hasonló :)
Hajrá!
Szóval most,ha elmegy a párod 1hétre dolgozni,akkor összesen már a 3.hét lesz,hogy nem láttad színét sem...Azért ez elég gáz :/
Ha úgy érzed tudtok még a kapcsolatotokon változtatni,és újra előjönnek benned a párod iránti régi mély érzések,akkor van még esélyetek..
Ez akkor ebben az 1hétben szerintem ki is fog derülni,hogy mennyire hiányzik ő majd neked.
Egyébként bárkinek bármilyen elfoglaltsága van,azért 10-20perces talira,legalább 1 csókra KELLene időt fordítani...
Tudom, hogy most nehéz neked, de én helyedben leülnék beszélni a barátommal és megmondanám neki, hogy ez így nem mehet tovább. Szerintem ti már eltávolodtatok egymástól és téged hajt a kiváncsiság, milyen lehetne mással. Ha vele maradsz, nem hiszem, hogy boldog leszel, esetleg ha a fiú megváltozna, de azt kötve hiszem, hiszen még túl fiatal a komolya kapcsolatra. Rájött, hogy még élni szeretne. Szóval én ezt a kapcsolatot lezárnám.
Az újba viszont nem tanácsos mindjárt átszaladni, mert ahogy előttem is írták, a lila köd mindenhol elszáll és rájössz, hogy még magadnak sem adtál időt, hogy kilábalj az előző kapcsolatból. Szerintem legyél egy kicsit magad. Gondold át a dolgokat. Igaz, hogy azt szokták mondani kutya harapást szőrével, de még ne most!!! Kell azért egy kis idő.
Egyet értek az utolsóval.
Akár milyen nehéz is, de vess ennek véget, Te is látod,hogy nem működik.Mi az,hogy jobb neki egyedül???Jó,kell az egyedőllét is, na de 2 hét? Na ne már!
De a másikkal ne kezdj rögtön,ismerd ki és majd alakul.
Sok olyat hallottam, hogy egyik fél (általában a nő) valamiért azt képzeli, majd ő megváltoztatja párját, majd jobb ösvényre viszi-és szinte minden ilyen esetben csalódás a vége.
Jobb ennél a józan hozzáállás és vagy elfogadod így a másikat, vagy ne építs légvárat, hogy majd talán megváltozik- vajmi kevés erre az esély, ez az igazság.
Ha nem jó így a mostani állapotában a kapcsolatod, akkor lépned kell. . . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!