Honnan deríthetem ki hogy ki az igazi apám?
"Nemrég rájöttem, hogy lehet, h nem is az az apám akit eddig gondoltam."
Miből jöttél rá? És miért gondolod, hogy a másik férfi lenne az?
Szia!
Pedig lényeges lenne, és talán választ is tudnánk adni.
Hát, megmondom őszintén, én is zavarban lennék, ha a lányom megkérdezné, hogy az apja tényleg az apja-e... pedig garantáltan az!
Amúgy azt kérdezed, hogy deríthetnéd ki, de nem árulod el, mire alapozod a gyanúd... pedig a kettő nagyon is összefügg! Amire alapozod, úgy derítheted ki.
Vagy van nagyon sok pénzed (több százezer Ft) és csináltatsz egy DNS-vizsgálatot...
"lehet hogy rokonok vagyunk" - az sok egyéb miatt is lehet, nem csak azért, mert más az apád, mint akit annak gondolsz...
De lehetséges, hogy a lány valamelyik szülőjének a testvére valamikor kapcsolatban állt édesanyáddal. Ez még mindig nagyon kevés ahhoz, hogy ki lehessen jelenteni, hogy más az apád, ezt azért anyukád valószínűleg jobban tudja...
Nekem egyszer egy fickó mondta az utcán, hogy akár ő is lehetne az apám - csak mert valamikor (még jóval azelőtt, hogy anyukám megismerkedett volna apukámmal) udvarolt anyámnak. Néha az emberek meggondolatlanul fecsegnek, ebből nem kell messzemenő következtetéseket levonni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!