Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Honnan deríthetem ki hogy ki...

Honnan deríthetem ki hogy ki az igazi apám?

Figyelt kérdés
Nemrég rájöttem, hogy lehet, h nem is az az apám akit eddig gondoltam.Van róla sejtésem, hogy ki lehet az igazi, de egyáltalán nem vagyok benne biztos. Ha az lenne az igazi apám, akkor lenne egy új unokatestvérem, aki ismer, és tud az egészről.Van valami ötlet ami alapján ki tudnám deríteni,hogy tényleg az az apám és,hogy tényleg unokatesók vagyunk-e azzal a lánnyal?
2012. okt. 19. 18:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádat kérdezted már?
2012. okt. 19. 18:20
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nemrég rájöttem, hogy lehet, h nem is az az apám akit eddig gondoltam."

Miből jöttél rá? És miért gondolod, hogy a másik férfi lenne az?

2012. okt. 19. 18:24
 3/21 A kérdező kommentje:
kérdeztem de ő azt mondta h az az apám aki eddig nevelt de sztem nem mondott igazat mert láttam rajta h egy kicsit zavarba jött
2012. okt. 19. 18:26
 4/21 A kérdező kommentje:
ez nagyon bonyolult hogy hogy jöttem rá és most nem is ez a lényeg
2012. okt. 19. 18:27
 5/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Pedig lényeges lenne, és talán választ is tudnánk adni.

2012. okt. 19. 18:29
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát, megmondom őszintén, én is zavarban lennék, ha a lányom megkérdezné, hogy az apja tényleg az apja-e... pedig garantáltan az!

Amúgy azt kérdezed, hogy deríthetnéd ki, de nem árulod el, mire alapozod a gyanúd... pedig a kettő nagyon is összefügg! Amire alapozod, úgy derítheted ki.

Vagy van nagyon sok pénzed (több százezer Ft) és csináltatsz egy DNS-vizsgálatot...

2012. okt. 19. 18:29
 7/21 A kérdező kommentje:
hát úgy kb röviden elkezdtem járni azzal a lánnyal (amikor még nem tudtuk)és a szülei mondták hogy ez így nem jó mert lehet hogy rokonok vagyunk. És szakított velem de azt nem mondta el hogy miért és később kiderült az egész
2012. okt. 19. 18:32
 8/21 anonim ***** válasza:
Akkor a lehetőség adott, beszélj az exed szüleivel. :)
2012. okt. 19. 18:34
 9/21 anonim ***** válasza:
így van, tudd meg, h mit tudnak a lány szülei :)
2012. okt. 19. 18:38
 10/21 anonim ***** válasza:

"lehet hogy rokonok vagyunk" - az sok egyéb miatt is lehet, nem csak azért, mert más az apád, mint akit annak gondolsz...

De lehetséges, hogy a lány valamelyik szülőjének a testvére valamikor kapcsolatban állt édesanyáddal. Ez még mindig nagyon kevés ahhoz, hogy ki lehessen jelenteni, hogy más az apád, ezt azért anyukád valószínűleg jobban tudja...

Nekem egyszer egy fickó mondta az utcán, hogy akár ő is lehetne az apám - csak mert valamikor (még jóval azelőtt, hogy anyukám megismerkedett volna apukámmal) udvarolt anyámnak. Néha az emberek meggondolatlanul fecsegnek, ebből nem kell messzemenő következtetéseket levonni...

2012. okt. 19. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!