Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Honnan deríthetem ki hogy ki...

Honnan deríthetem ki hogy ki az igazi apám?

Figyelt kérdés
Nemrég rájöttem, hogy lehet, h nem is az az apám akit eddig gondoltam.Van róla sejtésem, hogy ki lehet az igazi, de egyáltalán nem vagyok benne biztos. Ha az lenne az igazi apám, akkor lenne egy új unokatestvérem, aki ismer, és tud az egészről.Van valami ötlet ami alapján ki tudnám deríteni,hogy tényleg az az apám és,hogy tényleg unokatesók vagyunk-e azzal a lánnyal?
2012. okt. 19. 18:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A válaszból is sejteni lehet, hogy más az apád: " az az apád aki eddig nevelt" nem biztos válasz részéről, hogy apád az apád, mint ahogy sok gyereknek az a "apja" aki felneveli... de a legjobb tényleg, ha beszélsz még egyszer anyukáddal erről és ha kitér akkor mész az ex szüleihez.
2012. okt. 19. 18:41
 12/21 A kérdező kommentje:
18:38-as igen pontosan az volt h az anyám és a lány apjának a testvére kapcsolatban álltak egymással talán túl jó kapcsolatba de már az apámmal együtt voltak
2012. okt. 19. 18:42
 13/21 anonim ***** válasza:
persze, sokféleképpen lehettek rokonok. az is lehet, h az ő lányuk apja nem az igazi apa, hanem mondjuk az apukád fiútestvére (nem tudom, h van-e, ez csak egy példa, amivel érzékeltetem) és a te apád valóban az apád, de a nagybátyád révén vérrokonok vagytok a lánnyal. így stimmel az unokatesó elmélet is, hiszen ha apukád volna a ludas, akkor nem unokatesók, hanem féltesók lennétek. simán elképzelhető, h náluk van vmi családi titok, amit nem lehetett tovább elhallgatniuk, miután járni kezdtél a lányukkal. épp ezért kellene velük beszélned. ők tudják, h mire alapozzák azt az állítást, h lehet, h rokonok vagytok.
2012. okt. 19. 18:48
 14/21 anonim ***** válasza:
"talán túl jó kapcsolatba" - ez akkor csak feltételezés. Biztosat csak édesanyád tudhat, illetve egy dns-teszt.
2012. okt. 19. 18:48
 15/21 A kérdező kommentje:
nem csak feltételezés ez egész biztos hogy megtörtént de azt már nem tudom hogy abból a "kalandból "lettem vagy tényleg az az apám aki eddig hittem
2012. okt. 19. 18:50
 16/21 anonim ***** válasza:
hát, ha tényleg túl jó kapcsolatban voltak és addigra már az apáddal is együtt volt anyukád, akkor könnyen lehet, h még anyukád sem tudja, ki a biológiai apád.
2012. okt. 19. 18:53
 17/21 A kérdező kommentje:
hát igen ez a baj hogy lehet hogy ő sem tudja és így ne tudom kideríteni de dns tesztet sem akarok végezni. Van valami ás ötlet ahogy kideríthetem vagy ezen ne is gondolkozzak
2012. okt. 19. 18:56
 18/21 anonim ***** válasza:

nincs más alternatíva. ha a fogantatásod időszakában két férfival is volt anyud viszonylag rövid időn belül, akkor ha akarna se tudna őszintén válaszolni a kérdésedre, mert valójában ő is csak találgathat, h kié a gyerek...

esetleg külső jegyek? (kb mindenki átmegy ezen a korszakon, h mi van, ha nem az apja az apja, de én pl annyira hasonlítok apumra, h ezáltal egy csepp kétely sem volt bennem soha.)

2012. okt. 19. 19:02
 19/21 A kérdező kommentje:
hát igen az a baj hogy álítólag nagyon hasonlítok kívül belül arra az emberre
2012. okt. 19. 19:03
 20/21 anonim ***** válasza:

Vércsoport.

Ha édesanyád például B-s, és a jelenleg nevelő apukád is B-s és te A-s vagy, akkor ez elég nagy bukta.

Persze nem 100%, de általában így van.

2012. okt. 19. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!