Tehetek a lányért valamit?
Egy ötszintes panelházban lakunk a párommal és a fiammal. Már vagy 2-3 hete halljuk, hogy a fölöttünk lakó szomszédok (egy elvált, negyvenes anya és a 15 éves lánya) napi egyszer minimum veszekednek. De nagyon.
Egyrészt az a baj, hogy az 5 éves kisfiam kérdezgeti, hogy "Anyuci, mi a baj a Rékával?" (Réka a lány neve, ismerjük őket elég jól), én meg mindig ugyanazt mondom, a fiam meg egy idő után már nem hitte/hiszi el. Másrészt nem tudunk nyugodtan ÉLNI; múltkor este hét után mesét olvastam a kisfiamnak, erre rákezdtek ordibálni, a fiam meg kiakadt, hogy nem hallja a mesét.
Nem merek szólni, mert az anya nagyon erőszakos.
Szeretnék tenni valamit a lányért. Hívjam a gyámügyet? Lehetnék névtelen?
Legtöbbször azt hallom, hogy pénzügyeken, meg hogy nem szeretne elmenni az apjához.
Bár lehet, hogy nem kéne beleszólnom.
A barátnőjével találkoztam egyszer, és ő azt mondta, hogy egyre rosszabbak a jegyei.
Csak hát van szívem, kicsit sajnálom. :(
A fiam meg szerencsére még nem érti az ilyeneket. Akkor most tűrjük a napi hangzavart? (Elég vékonyak a falak.)
Köszönöm szépen a válaszaitokat.
Reggel legtöbbször összefutunk, mert én is 7:30-kor indulok, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!