Aki tud spórolni, az mennyit rak félre?
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyit tudtok félre tenni?
Bankszámlán vagy otthon a "paplan alatt" tartjátok a megtakarítást?
Lehet tudni, hogy mennyi össz bevételből sikerül félre tennetek?
Mi az, amin a legtöbbet spóroljátok? És hogyan teszitek?
Ha van gyermeketek, akkor hány és mennyi idősek?
Köszönöm a válaszokat!
Mi összesen ketten együtt kb.70-80 ezret.Mi így ketten viszonylag jól keresünk.Nézem az akciós dolgokat az újságban,nem tárazok be itthon alapélelmiszerből,turiban vásárolok,nem járunk nyaralni.Gyűjtünk,hogy elő tudjunk törleszteni a házba,hogy 5 év alatt felére csökkenjen a hitel.Bankszámlán van a spórolt pénzünk,mindkettőnknek van sajátja.
Hitelünk van a házra és a kocsira/már nincs 1 év:-)/
1 kislányunk van,ovis.
Félre ne értsd,nem bántásként írom,de pl. tápszert venni egy 14 hónapos gyereknek felesleges már.Szinte mindent ehet,a tejterméket is beleértve.(természetesen,ha nem spéci,mert beteg a gyerkőc)Sztem ott egy 10-est simán spórolhatsz.
Kb 400-at teszünk félre havonta. Én 240-et keresek (ezt éljük fel), a férjem 350 körül. Én kapok még kb havi 12 ezerért utalványt, illetve a munkahely hozzájárul az egészségpénztárhoz. Fogorvostól a nőgyógyászig sok mindent abból fizetünk.
Van egy lakásunk kiadva, abból még havi 90 befolyik adózás után.
Most házra gyűjtünk, meg remélhetőleg gyerekre :)
hát azért az durva,hogy ilyen nagybevásárlós-koszos vonatos nyavalygásból nem tudsz lemondani a kocsiról a segged alatt.....de mindegy, majd rájössz,hogy mennyi plusz pénz, amikor sokat ülsz a dugóban, vagy araszolnod kell. :)
Mi ahogy pestre költöztünk eladtuk a kocsit, és örülünk is neki. No benzin, no garázsbérleti díj. Van bringánk és bkv bérletünk meg szép 2x2 azaz 4, izmos kis kacsónk és így semmi extra a nagybevásárlás. Szülőkhöz mi is vonattal járunk, méghozzá a cigányputris bp-lajosmizse vonalon, és késik is, de ezt azzal oldjuk meg,hogy beszélgetünk a váróban, nem verjük magunkat a földhöz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!