Hogy mondjam meg neki h ne értse félre?
Figyelt kérdés
van egy rokonom, 4.unokatesóm,meg szomszédom.egy éve költöztünk ide, és én csak akk ismertem meg.ő fiú én lány vagyok, ő 16 én 14. jóban vagyunk nagyon,mindent megbeszélünk és ő nekem egy igazi lelkitárs (de semmi több) vhogy szeretném elmondani neki h fontos nekem h ne legyen ilyen félénk velem, alig találkozunk, pedig szomszédok vagyunk , meg msn-en is annyi mindent megbeszélünk, és ha találkozunk vhol a sulimban vagy a faluban mindig együtt jövünk haza. csak az a baj h otthon velem szivattják a nővérei (tehát így piszkálják h belém zúgott meg ilyenek) de tudom h nem, MÁR ő is poénnak veszi.lehet h ezért ilyen félénk vagy visszahúzódó velem? meg ha én,ő, meg a tesói, meg az én tesóm épp együtt vagyunk akk is alig szól hozzám.meg amikor voltam nyaralni négy napig és amikor hazaértem msn-en elmesélte az új bnőjéről szóló történetét akk mondta h én vagyok a tanácsadója és h jó h hazajöttem mert már szomorkodott...annyira megszeretném mondani neki vagy érzékeltetni vele h ő egy fontos ember számomra8de nem szerelmileg) csak félek h félre érti, mert amikor idejöttem akk voltak ilyen hülye pletykák h bele vagyok zúgva és h járunk stb. , hogy csináljam?2009. aug. 28. 20:51
1/4 anonim válasza:
Mond el ezt neki őszintén és kicsit összeszedettebben.
2/4 A kérdező kommentje:
és azt nem írtam még h ő nagyon megakar védeni...bárkitől...ha van egy fiú akivel beszélgetek és ha ismeri ha nem akk megkérdezi mi van vele és ha mondom neki hogy tetszik nekem akk rögtön mondja hogyha megbánt enegm megveri, és egyszer majdnem megverte az egyik oszt.társamat mert az egyfolytában engem piszkál(t).ha a velem van és a haverjaihoz megyünk vagy véletlenül futunk össze mindig tök rendes velem megvéd tőlük, nem szereti ha olyanokkal vagyok akiket ő nem bír.szval majdnem olyan mintha lenne egy bátyám, de mégsem mert csak 4.unokatesóm , nem olyan közeli rokon...de ő úgy kezel...
2009. aug. 28. 21:06
3/4 anonim válasza:
30 soros kommenteket írsz. A válasz baromi egyszerű: mond meg neki
mit lehet ezen ennyit vacilálni
Ettől az élet százszor keményebb
4/4 anonim válasza:
Aranyos vagy!:-)
Amikor együtt vagytok, akkor kezdj el vele arról beszélgetni, hogy te is mennyire örülsz annak, hogy ennyire jóban vagytok. Mond meg neki, hogy ő az egyetlen fiú barátod,és reméled így is marad akkor is, ha például te szerelmes leszel, és lesz kapcsolatod.
Egyszerűen beszélgess vele, és őszintén mond el, amit szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!