Hogy mondjam el anyámnak?
Te még nagyon gyerek vagy,nem lenne szabad tőled négy évvel idősebb /már felnőtt férfival/ komolyabb kapcsolatot kezdened.
Testileg valószínűleg alkalmas vagy rá,de lelkileg aligha.
Várj még néhány évet,nem maradsz le semmiről.
Az első válaszadóval egyet értek:).próbáld megtalálni a jó alkalmat
Viszont az előttem lévő emberkével aligha értek egyet.....
szerintem igeneis belemehetsz ebbe a kapcsolatba, mert ha van annyira értelmes feje a csávónak, h tudja: EGY KAPCSOLAT NEM CSAK SZ*XBŐL ÁLL...akkor sz*x nélkül is lehet komolyabb kapcsolatotok...ha mégis azt akarná, én a helyedben nemet mondanék (én is 14 vagyok)...avval még várj, akármennyire is szeretitek egymást!!! ha szeret akkor megérti és meg is vár!!!
és ne várj( ahogy mondja az előző), ha egy ilyen kincsre akadtál :)..mert még ellopják:)
Lehet, hogy még csak 14 éves vagy, de a leveled alapján nagyon értelmes vagy a korodhoz képest. Ha anyukád egy kicsit is ismerne, akkor ez nem is lenne gond,ugye. Én adnék neked egy esélyt, ha ez számít valamit.
Szerintem mindenképpen mond el neki, hogy mi a helyzet, és érvelj a jó jegyeiddel, és hogy többre tartod magadat annál, mintsem, hülyeséget csinálj 14 éves fejjel.
A legjobb védekezés sokszor a támadás!
Kérdezd meg tőle, hogy:
Miért nem bízol meg bennem? Visszaéltem valaha is a bizalmaddal? Anya, ismersz te engem egyáltalán? Miért gondolsz rólam ilyen rosszakat? Szerinted én rossz vagyok?
Nem tudom... nekem a kérdésedből az jött le, hogy te csöppet sem vagy érettebb a korodnál. tipikus 14 éves felfogás, hogy akkor vagy érett, ha nem facebook-ozol, meg elolvasol néha egy-egy matekról szóló könyvet, és alapból az egész stílusodból arra következtettem már az elején, hogy tényleg nem lehetsz több 14 évesnél (hidd el, nem szégyen vesszőket és egyéb nyelvtani szabályokat használni).
Másrészt, 14 évesen még ahhoz is fiatal vagy, hogy barátod legyen (pedig nem vagyok konzervatív, de én is voltam ennyi idős), nemhogy egy 18 évessel.... Lehet okos, jófej ésatöbbi, nyilván te ilyennek látod; de egy 18 éves akkor is 18 marad, és az a négy év hatalmas szakadék.Mellesleg ennyi idősen, ahogy tapasztaltam, a fiúk igencsak kiröhögik egymást, ha valakinek még kislány-barátnője van, szóval ne légy biztos abban, hogy nem csak szédít.
Nem bántani akarlak, de tényleg gyerek vagy még, főleg egy ekkora sráchoz.
Azon ne csodálkozz, hogy anyukád látni szeretné a fiút, akivel jársz. Az lenne furcsa, ha nem így lenne. Ha fiú valóban olyan rendes gyerek, ahogy írod, akkor ezt anyukád is látni fogja és nem hiszem, hogy ellenezné a barátságot. Ha elvárod anyukádtól, hogy bízzon benned, akkor őszintén beszélj meg vele mindent, ne legyenek előtte titkaid. Nem is lesznek, ha nem teszel meggondolatlanul olyat, amire még bőven ráérsz. A korkülönbséget én nem tartanám túl nagynak, ha a fiú tisztességes érzelmeket táplál irántad és nem csak a szexet keresi. Te 14 évesen - bármilyen érettnek is tartod magad - se menj bele olyan kapcsolatba, ahol a fiú ezt elvárja tőled.
Vigyázz arra is, hogy a tanulás rovására se menjen ez a kapcsolat, mert az is jó ok arra, hogy ellenezzék.
Nekem is udvaroltak 14 éves koromban is pár évvel idősebb fiúk, mégis szűz maradtam 19 éves koromig. És nem maradtam le semmiről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!