Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Tényleg nem kellet volna...

Tényleg nem kellet volna megsértődnöm a nővéremre? Túlreagálom?

Figyelt kérdés

Én 14/L vagyok,nővérem 17 éves.Én találkoztam ma a barátnőimmel,meg ő is.Külön helyen,más időpontban stb.Mikor jöttünk haza,összetalálkoztunk.Bp.szóval,nem kis falu:D Az én barátnőim is és az övéi is szétszóródtak.Ő zenét hallgatott,mivel már nem voltak ott a barátnői.Én odamentem hozzá,bár ez mondjuk értelemszerű.És nem vette ki egyből a füléből a fülhallgatót,majd csak,olyan 2-3 perc múlva.Nagyon mérges lettem.Szerintem ez alapvető,otthagytam és felszálltam egy másik buszra.Ketten voltuk otthon.Kérdezte mi a bajom,és elmondtam,de azt is,hogy még mindig mérges vagyok rá.Azt mondta szerinte túlreagálom,meg hogy nem akart megbántani,hiszen a hugicája vagyok...Amúgy jó a kapcsolatunk.

Túlreagálom?

2012. aug. 3. 17:58
 1/6 A kérdező kommentje:
ketten vagyunk otthon,kicsit ugrálok az igeidőkben:)
2012. aug. 3. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Túl.
2012. aug. 3. 18:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyerekes dolog ezen megsértődni, szóval igen, túlreagálod.
2012. aug. 3. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezen megsértődni. xD
2012. aug. 3. 18:06
 5/6 anonim ***** válasza:
60%
Elhiszem, hogy rosszul esett, de azért ennyire ne fújd fel a dolgot. Főleg ha alapból jó a kapcsolat kettőtök közt :)
2012. aug. 3. 18:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenki lehet néha flegma,és ahogy mondta,nem akart megbántani.Továbbá,ha jó a kapcsolatotok,gondolom nem napi szinten történik hasonló.Úgyhogy szerintem felfújod a dolgot.
2012. aug. 3. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!