Szerintetek nagyon gaz a Marika nev?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem a legmodernebb nev,de nekem tetszik.Marmint nem a Maria(tul hivatalos),hanem a Marika.Csak manapsag mar nem szamit trendinek,meg akkor sem,ha en magam trendi vagyok es fiatal:).2012. aug. 2. 22:08
1/30 anonim válasza:
Mért lenne gáz ! Még mindig a legszebb magyar női nevek egyike!
2/30 anonim válasza:
Nekem tetszik, egyáltalán nem gáz. Ezerszer különb, mint valami divatos tömegnév.
3/30 anonim válasza:
Ha születne egy lányom, biztosan nem ezt a nevet adnám neki, de a Marika név hallatán mindig a szomszédnéni jut eszembe, aki annak idején sokszor hozott át frissensült almás lepényt. :)
4/30 anonim válasza:
ez jó, nálunk is marika néni volt a szomszéd és nekünk is sok sütit hozott mindig át :)
5/30 anonim válasza:
Trendi??? Inkább lúzerek azok, akik Dzsennifernek, Zsorzsettnek, Rómerának stb. keresztelik a gyerekeiket.
A Mária, Éva, Zsuzsanna, Katalin, Júlia, Erzsébet stb. sokkal szebbek. Ha pedig az angol királynőnek jó az Erzsébet (Elizabeth) és Vilmos herceg (William) feleségének a Katalin (Catherine), akkor nekünk miért nem?
7/30 anonim válasza:
A Marika nem, a Mariska annál jobban.
8/30 anonim válasza:
Nem, de ennek személyes oka van, így hívták az alsós tanítónőmet, akinél gonoszabb nő a világon nincs.
9/30 anonim válasza:
szerintem pedig gáz, öregasszonyos. Minden harmadik öregasszony ismerősömet így hívják...
Akkor már inkább Mária, mert ez sokkal szebb nőiesebb, és majd még mindig Marikázhatod a lányodat, amit utálni fog.
10/30 anonim válasza:
Angliában nagyon sok nő Margaret (Margit) illetve Mary (Mária), sok a Charlotte (Sára) is. Királynék és hercegnők is ilyen neveket viselnek, vagy viseltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!