Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Honnan tudjam, hogy a szomszéd...

Honnan tudjam, hogy a szomszéd Marika nem-e Reptoid? Milyen jellegzetességükről lehet felismerni az alakváltókat?

Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Felhajtod a szoknyáját és megnézed a csúnyáját. A reptoidoknak ugyanis ott nincs semmi, a Marika néninek ha lesz ott valami, akkor kein Problem.
2012. márc. 23. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze amikor én írtam ki hasonló hülye kérdést azt rögtön törölték a moderátor reptoidok azzal az indokkal h nem ide való...
2012. márc. 23. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Nézd jól meg hogy nincs-e farka,tudomásom szerint minden reptiloidnak van csak felcsatolják valahogy mint Eddie Murhy.
2012. márc. 23. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Pl. ilyen alakban is feltűnnek:

http://www.youtube.com/watch?v=V5aK_cYPcow

2012. márc. 23. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Murphy
2012. márc. 23. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Mennyi informaciot tudtam meg egyetlen kerdesben! A kerdes feltevöje irhatna akar tankönyveket is.

1. Tehat a reptoid= ufo fajta, mivel uso eszlelesek kategoriaba került.

2. A reptoidoknak van jellegzetessege.

3. Az ufoknak is.

4. A reptoidok alakvaltok.

5. Az ufok is.

6. A Marika is. Azert kerdezd mar meg töle, es majd ird meg, mit mondott, jo? :D

2012. márc. 23. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérd el a nyelvtankönyvét, és ha úgy van benne, hogy "nem-e Reptoid," akkor ember, ha úgy, hogy "nem Reptoid-e?" akkor művelt alakváltó a szomszéd Marika.
2012. márc. 23. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Ontsd nyakon egy vodor vizzel ha elolvad reptoid... ha nem akkor fuss...
2012. márc. 24. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!