Lehet hülyén fog hangzani de kis kori emlékek. Szellemek voltak?
mi ilyen udvar házban lakunk. a szembe szomszédoknak éjszaka mindig ég a villany, a két nagyszobaközt nincs ajtó.
na, amikor kicsi voltam és a nővérem éjszakás volt a munka helyén, mindig fen voltam és vártam a tesómat! de mindig láttam fekete embereket! Mindig azt hittem a szembe szomszéd árnyékai, de nem mert a szoba környezetéhez mozogtak (a szekrénynek támaszkodtak, az asztalon könyököltek). egyik éjszaka féltem tőlük a hideg rázott, máskor pedig barátságosnak gondoltam őket. volt amikor integettem nekik visszaintettek. és örökösen engem néztek ahogy fekszem az ágyamon!
amikor haza jött a nővérem, a fekete alakok el tűntek!
Olyan 4 éves lehettem akkor! Ezért ne nézzetek hülyének! De azt hiszem hogy szellemek, vagy nem tudom...
Normális válaszokat mert ekkor még kicsi voltam, köszönöm!
Én is láttam dolgokat, el is neveztem őket, rettentően féltem tőlük. Nekem gyerekkorom óta rémálmaim vannak, és
gyakran ezek a lények is szerepelnek benne.
Amúgy, amit te szellemnek gondoltál, lehet valami teljesen más volt.
én tudatosan emlékszem rá...
nem tudom néha nekem is rémálmaim vannak, és ezek az alakok vannak benne!
egyszer a hideg rázott tőlük, máskor barátoknak gondoltam őket!!
Amit te láttál úgy hívják őket h sötét angyalok.nem feltétlen rosszakaró szellemek, bár a jelenlétük sosem elhanyagolható.Azt mondják egyes hozzáértő emberek ha iylen légy a közeledbe kerül bánj vele félelemtől teljes tisztességben, és az okát majd megmondja ő h miért van ott.
tudod ha elmész pszichológushoz ő pl azt fogja mondani h fantáziálás eredménye v ha ezután is ragaszkodsz hozzá h te látod őket akkor a tudatalattidat fogja tesztekkel vizsgálni meg hipnózissal.
DE beszéltem már ilyen szakemberrel de nem a praxisán és elismert h igen vannak olyan dolgok amikre ők sem tudnak semmit sem mondani ilyenkor parapszichólógushoz kel menni azt tanácsolat ő is!!!!
"Amit te láttál úgy hívják őket h sötét angyalok.nem feltétlen rosszakaró szellemek, bár a jelenlétük sosem elhanyagolható.Azt mondják egyes hozzáértő emberek ha iylen légy a közeledbe kerül bánj vele félelemtől teljes tisztességben"
Ez mit jelent,nem szabad velük ellenségesnek lenni,csak el kell fogadni a jelenlétüket?
Kérdező ezekkel az árnyakkal nekem is volt dolgom.egyszer este becsukom a szemem az ágyon,és egy kép jelenik meg előttem,munkahelyemen vagyok a wc-ben,és egy magas,széles vállú erős testalkatú,korom fekete emberalak tornyosodott fölöttem.félelmet éreztem,gonoszságot árasztott,de ösztönösen tudtam,hogy nem szabad félnem tőle.aztán eltűnt....bátyám azt mondta az ő szobájában(egy lakásban lakunk)sokszor érezte,hogy figyelik,és egyszer látott egy fekete alakot,aki némán figyelte őt,aztán eltűnt.
másik szitu ugyanígy fekszem becsukott szemmel az ágyon,és hirtelen a semmiből hallok egy hangot,egy képpel társulva:"Nem vagy egyedül" és a függönyöm előtt elhalad egy fekete árnyék...megdöbbentem,és kérdeztem magamban,mi vaaaan??? erre megint elismételte a hang,immár kihangsúlyozva"NEM vagy egyedül"mintha azt akarta volna közölni,hogy ne féljek,csak tudjak róla....
állítólag ezek az árny emberek.
www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__2410404-neha-egy-alakkal-almodom-nem-is-alak-inkabb-arnyek-valaki-magyarazat
néha álmodni is szoktam velük!
és köszönöm hasznos és normális válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!