Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » S. O. S. Mi van, ha ilyen...

S. O. S. Mi van, ha ilyen ruhában megyek a temetésre?

Figyelt kérdés
Először is ne haragudjatok, hogy ebbe a kategóriába írom a kérdést, de sürgős választ szeretnék kapni. Egy jó ismerősöm halt meg, holnap lesz a temetése. Az az igazság, hogy nekem nincs fekete alkalmi nadrágom. Amim van: Fekete cicanadrág, fekete csőtop, de hosszított (takarja a fenekem) erre rávennék egy alkalmi fekete rövid ujjú bolerót, hogy a vállam ne legyen kint és fekete lábbeliből csak egy magassarkú papucsom van (ami szolíd). Szerintetek mi van akkor, ha ezeket veszem fel?

2012. júl. 31. 13:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok. Ez nem vicc, nincs sötét gatyám, ha lenne akkor nem írkálnék ide.
2012. júl. 31. 13:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor másik lehetőség: gyorsan elmégy egy használt ruhákat árusító üzletbe és ott fillérekért veszel valami használhatót. (Kimosod és holnapra meg is szárad.)
2012. júl. 31. 13:22
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyetértek az előzővel. Normálisabb turiban találsz ilyen alkalomra való felsőt, meg valami szolidabb szoknyát vagy nadrágot. Csak topot meg cicanacit ne!

(Már ha van nálatok turi.)

2012. júl. 31. 13:58
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor inkább ne menj el.

Cicanadrág, csőtop, magassarkú papucs?! Temetésre ez nagyon illetlen öltözék lenne. Mondom ezt úgy, hogy nagyon sokszor teszek az illemre, de ez tényleg nem az a helyzet, amikor ezt megengedheted magadnak.

2012. júl. 31. 14:02
 15/22 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem sem illik így elmenni. A csőtop egy boleróval még hagyján, jobbára egy sima, csinosabb fekete pólónak tűnik messziről, de a cicanadrágot ne! Ahogy írták turiban, avagy egy kínaiban is potom pénzért kapsz egy normális fekete nadrágot. Lehet "befektetésnek" venni. Sajnos nekem is van olyan felsőm, amit anno egyszer temetésre vettem és azóta is csak akkor van rajtam, ha nyári vagy tavaszi temetésre megyünk.
2012. júl. 31. 14:05
 16/22 anonim ***** válasza:
3%
szerintem oke ha nincs mas. nem gaz egyaltalan. amugy meg nyar van!
2012. júl. 31. 14:11
 17/22 A kérdező kommentje:
Ok. Sikerült szereznem egy fekete alkalmi nadrágot, mi van ha ahhoz veszem fel a csőtopot és a bolerót és egy magassarkú cipőt? Egyébként itt írták egy páran a farmergatyát, na az szerintem ultragáz. Azért szerintem az már nagyon durva ha valaki temetésre farmergatyát vesz fel. Bocs, de ezt muszáj volt megjegyeznem, mert aki a farmer mellett voksolt az hurrogott le engem a legjobban.
2012. júl. 31. 15:17
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nem említettem farmert, de ha már választani kell cicanadrág és egy fekete farmernadrág között, akkor inkább utóbbi. Bár én is illetlennek tartom, ebben egyetértek.

Szerintem a csőtop maradhat, ha ráhúzod a bolerót és nem lóg ki a vállad, egy normális nadrággal így már kevésbé kirívó talán!

2012. júl. 31. 15:24
 19/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Ők nem fekete farmerról beszéltek, hanem kékről. A csőtopon ki van rakva az elején a márkája kövekből, az is gáz? (De egyébként fekete a top.)
2012. júl. 31. 15:32
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

még mindig jobb egy kék farmer, mint a cicanadrág... szerintem.

egy fekete felső jobb lenne, mint az a csőtop a hivalkodó márkajelzéssel... szerintem.

2012. júl. 31. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!