Kismamaként milyen ruhában mennél temetésre?
Figyelt kérdés
Nagyon közeli hozzátartozó...2010. júl. 11. 20:51
1/8 anonim válasza:
Mindenképpen feketében. Nem tudom, h hány hetes vagy és mekkora a pocid, de ha más nem akkor egy bővebb póló és egy gumis szoknya, amit le tudsz tolni a hasad alá.
2/8 anonim válasza:
Én egyébént is sokszor jártam feketében, a kedvenc színem (már elnézést). De ha nincs fekete ruhád, egy szalagot tűzzél ki, szerintem ezért nem szólhatnak meg, ha nem mész teljesen feketében, így hogy babát vársz.
3/8 anonim válasza:
Én fekete nadrág, pulcsi és fekete kabát. Decemberbe volt a temetés, januárban szültem.
4/8 anonim válasza:
Ha utána is akarod gyászolni,akkor fekete blúz és szoknya a megfelelő. De lehetsz másmilyen sötétebb ruhában, a nyakadban egy fekete sállal is. Függ természetesen attól,hogy mennyire vagy előrehaladott állapotban,és a rokonság mennyire ragaszkodik a régi szokásokhoz.
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon furcsa pocakkal a fekete, sosem hordom ezt a színt.
Egy fekete nadrágra gondoltam, fekete alapon picit fehér mintás blúzzal. Akkor ez így megfelel? A blúz már megvan, nadrágot nehéz találni? 21 hetes vagyok, már nagyocska a hasam.
2010. júl. 11. 21:10
6/8 anonim válasza:
Nekem volt egy fekete alkalmi kismamanadrágom, ahhoz vettem egy fekte alapon fehér mintás fölsőt, abban mentem. Mindkettőt ki tudtam használni később is, sőt, a következő terhességnél is, mert alkalomra is szépek voltak.
7/8 anonim válasza:
persze jó az amit írtál. bár én inkább szoknyát vennék, mégis szellősebb, és kényelmes cipő, papucs! keress ha lehet árnyékot. részvétem!
8/8 anonim válasza:
fekete. tök mindegy, hogy kismama, nem kismama. temetésre feketében. ez a szokás, ez a gyász színe. és egyáltalán nem érdekelne,hogy jól áll-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!