Most kaptam a hirt, hogy meghalt egy volt osztálytársam. Én 8 hetes terhes vagyok és anyukám azt mondja h kismamaként "nem szabad" elmenni temetésre. Mi a teendö ilyenkor?
én nem mennék el , mert tudom magamról, hogy nagyon sajnálnám és ez fájna nagyon. és azt is tudnám, hogy a stressz árt...
gyújtanék egy gyertyát, elmondanék egy imát. így is lehet megemlékezni rá.
de ez csak az én véleményem, te döntsd el mit szeretnél. Sajnálom a volt osztálytársadat. szegény. :(
Ha babonás vagy: van az a babona, hogy terhes nőnek nem szabad halottat látnia. De gondolom nem nyílt koporsós temetés lesz...
Én 8 hetes voltam, mikor meghalt a bátyám motorbalesetben. Nem könnyű feldolgozni :(
Viszont a babám jól van...
Üdv, 33 hetes mam.
Az első levélíró vagyok és szerintem helyes döntést hoztál és bíztosan anyukád is megnyugszik.
Szép és gondtalan babavárást.
Miert ne mehetnel el terhesen temetesre? Igen szuletunk es meghalunk, es most te pedig terhes vagy! Aztan nagyon nagy dolog hogy te terhes vagy.
Huha! Anyukad jo lesz ha teged bezar egy kalitkaba!
Ja, aztan azt hallottad mar hogy a terheseknek csak az utca jobb oldalan szabad menni?!
az utolsó válaszoló sztem ne ide irosgasson hanem egy pszichologusnak!
köszönöm a véleményedet!
bravo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!