Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most kaptam a hirt, hogy...

Most kaptam a hirt, hogy meghalt egy volt osztálytársam. Én 8 hetes terhes vagyok és anyukám azt mondja h kismamaként "nem szabad" elmenni temetésre. Mi a teendö ilyenkor?

Figyelt kérdés
Szerintetek? Hasonló helyzetben más mit tenne?
2008. okt. 22. 17:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Személy szerint én nem vagyok babonás én elmennék. Ha neked fontos volt az osztálytársad és nem hiszel a babonában menj el nyugodtan, nem ezen fog múlni a babád egészsége. Anyukád bíztos csak jót akar nektek.
2008. okt. 22. 18:05
 2/18 anonim ***** válasza:
63%

én nem mennék el , mert tudom magamról, hogy nagyon sajnálnám és ez fájna nagyon. és azt is tudnám, hogy a stressz árt...

gyújtanék egy gyertyát, elmondanék egy imát. így is lehet megemlékezni rá.

de ez csak az én véleményem, te döntsd el mit szeretnél. Sajnálom a volt osztálytársadat. szegény. :(

2008. okt. 22. 18:05
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Ha nagyon közel állt hozzád, akkor menj el, ha annyira nem, akkor otthon emlékezz rá.
2008. okt. 22. 18:14
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Szia. Én voltam 21 hetes terhesen temetésen. A nagyapámat temettük. Miért ne lenne szabad elmenni, végső búcsut venni? Ha közel álltál hozzá menj el nyugodtan. Részvétem.
2008. okt. 22. 18:21
 5/18 anonim ***** válasza:
45%
Szia! Én nem mentem volna temetésre, már csak azért sem, mert én még az adó 1%-s kampányokat is végigbőgtem. Ha erős vagy (nem olyan bőgőmasina, mint én voltam), akkor menj el, de semmiképpen ne egyedül, legyen valaki, aki rád figyel.
2008. okt. 22. 18:32
 6/18 A kérdező kommentje:
Léynegében nemvoltam vele nagyon beszélö viszonyban és babonás is vagyok ezért sztem majd a temetés után pár nappal viszek virágot a sirjára és uyg emlékezek rá.
2008. okt. 22. 18:38
 7/18 anonim ***** válasza:
62%

Ha babonás vagy: van az a babona, hogy terhes nőnek nem szabad halottat látnia. De gondolom nem nyílt koporsós temetés lesz...

Én 8 hetes voltam, mikor meghalt a bátyám motorbalesetben. Nem könnyű feldolgozni :(

Viszont a babám jól van...

Üdv, 33 hetes mam.

2008. okt. 22. 18:41
 8/18 anonim ***** válasza:
63%

Az első levélíró vagyok és szerintem helyes döntést hoztál és bíztosan anyukád is megnyugszik.

Szép és gondtalan babavárást.

2008. okt. 22. 18:42
 9/18 anonim ***** válasza:
25%

Miert ne mehetnel el terhesen temetesre? Igen szuletunk es meghalunk, es most te pedig terhes vagy! Aztan nagyon nagy dolog hogy te terhes vagy.

Huha! Anyukad jo lesz ha teged bezar egy kalitkaba!

Ja, aztan azt hallottad mar hogy a terheseknek csak az utca jobb oldalan szabad menni?!

2008. okt. 22. 18:44
 10/18 A kérdező kommentje:

az utolsó válaszoló sztem ne ide irosgasson hanem egy pszichologusnak!

köszönöm a véleményedet!

bravo

2008. okt. 22. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!