S. O. S. Mi van, ha ilyen ruhában megyek a temetésre?
Figyelt kérdés
Először is ne haragudjatok, hogy ebbe a kategóriába írom a kérdést, de sürgős választ szeretnék kapni. Egy jó ismerősöm halt meg, holnap lesz a temetése. Az az igazság, hogy nekem nincs fekete alkalmi nadrágom. Amim van: Fekete cicanadrág, fekete csőtop, de hosszított (takarja a fenekem) erre rávennék egy alkalmi fekete rövid ujjú bolerót, hogy a vállam ne legyen kint és fekete lábbeliből csak egy magassarkú papucsom van (ami szolíd). Szerintetek mi van akkor, ha ezeket veszem fel?2012. júl. 31. 13:09
1/22 anonim válasza:
Ez nagyon gáz! Egy alkalmibb buliba oké, de temetésre... Hát.. várd meg a többiek véleményét, lehet én vagyok túl konzervatív.
2/22 anonim válasza:
a cicanaci az necces. nem tudnál kölcsönkérni valakitől egy fekete nadrágot?
3/22 anonim válasza:
Ha nem közvetlen rokonod temetésére mész,akkor szerintem nem kell a tiszta fekete.A cicanadrágot én nem venném fel.Biztosan van valami sötétebb színű nadrágod,vagy szoknyád.
4/22 anonim válasza:
Próbálj meg valakitől kölcsönkérni valamit. De temetéstől függ, világi vagy egyházi temetés? Esetleg a hozzátartozókat kérdezd ha, de nem a ruhádat fogják nézni, nem ez lesz a lényeg.
5/22 anonim válasza:
feketének fekete, de szerintem ez így nem temetésre illik. bár meg kell vallani, te legalább törekedsz a végtisztesség megadására, más meg virágos fehér szoknyákban jelenik meg. Inkább vegyél fel egy farmert a fekete felsővel és a boleróval, meg egy sötét cipőt, vagy a papucs nem látszik a farmer alatt. Inkább azt szerintem.
6/22 A kérdező kommentje:
Az a baj, ha a cicagatya nem jó akkor a többi sem és akkor már megint ott vagyok, hogy mit vegyek fel? Kölcsönkérni nem tudok, mert ismerősök körében senkivel nincs egy méretünk.
2012. júl. 31. 13:15
7/22 anonim válasza:
Mivel nem közvetlen család tag vagy, egy nem fekete de sötét nadrág is megfelel. Cicanacit én nem vennék fel temetésre, akkor inkább már egy sötétkék vagy sötétszürke nadrág.
8/22 anonim válasza:
Fekete szoknya?Csak jártál iskolába,évnyitó,évzáró...Keresgélj még kicsit!Amit kiválasztottál,tényleg buliba való.
9/22 anonim válasza:
Nehogy csőtopban, meg cicanadrágban menjél már temetésre!!! Nincs egy rendes nadrágod, vagy egy sötét szoknyád meg egy világos blúzod meg egy fekete cipőd? A magassarkú papucs is nagyon gáz!!!
10/22 anonim válasza:
Nem írtál sokat magadról, pl. hány éves vagy. Nem közvetlen hozzátartozónál jól megfelel az iskolai ünneplő, azaz sötét alj/nadrág (tehát a sötétkék is) és fehér blúz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!