Mért van az hogy én csak másfél honaposan szerettem meg a kisbabámat? Most 4 honapos de már nagyon szeretem!
Ez teljesen természetes. Szerintem ezen az időszakon minden anyuka átmegy, max. fél beismerni.
Énrám is biztosan ez vár majd...
16 hkm
Hallottam már másoknál is h az az igazi ragaszkodás kicsit később alakult ki nem azonnal.
Sőt egy nő azt egyszer azt nyilatkozta h akkor kezdte igazán anyának érezni amikor a gyerek először mondta neki h anya... hát mondjuk az már egy kicsit sok idő, de előfordulhat.
Bár egy nagy prof könyvében azt olvastam h már akkor fontos lenne h akard és szeresd a babát amikor még a pocakodban van hogy kialakuljon egy bizonyos "ősbizalom" amitől kiegyensúlyozott felnőtté válhat.
Hát, akkor én egy kivétel vagyok, én ugyanis már akkor, ahogy megszületett, ahogy a kezembe fogtam a kisfiamat, attól a pillanattól érzem a feltétel nélküli anyai szeretetet iránta. Magát a helyzetet, hogy anya lettem és felelősséggel tartozom valakiért, akit gondoznom kell, azt egy idő után szoktam csak meg. Nem lehet, hogy nálad is csak erről van szó? Hogy addigra tudatosult benned, hogy anya lettél, de kezdettől fogva szereted őt?
Vagy ha addig tényleg nem éreztél iránta szeretetet, akkor nem tudom, hogy az normális-e vagy van-e valami pszichológiai magyarázata, de nem mindenki megy át ezen. Én tényleg az első pillanattól fogva szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!