Mi közösen szoktuk a házimunkát végezni. Takarítani, főzni együtt szoktunk, a férjem mos, én mosogatok.
Nem volt ez mindig így, a kapcsolatunk első pár évében mindent n csináltam, aztán besokalltam és szerencsére megértette, hogy ha együtt csináljuk, gyorsabban megvan és több szabadidőnk van együtt.
2012. júl. 15. 23:28
2/13 anonim válasza:
Nálunk van munkamegosztás. Főzést többnyire a barátnőm csinálja, de van hogy besegítek neki vagy átvállalom helyette mivel én szeretek főzni plusz szakmám is egyben, és ezt főleg akkor csinálom amikor délelőttös műszakban dolgozik. A takarítás a párom dolga, én maximum porszívózni szoktam. Kerti munka az közös, gazolás, virágok gondozása a barátnőm dolga, enyém a veteményes kert gondozása, ásás, vetés, locsolás, a szivattyút nem merem rábízni. A mosást vagy én csinálom vagy ő. Favágás egy az egyben az én dolgom, ő maximum behordja fűtés idején amikor én nem érek rá.
2012. júl. 15. 23:29
3/13 anonim válasza:
Nálunk mind a ketten részt veszünk a házimunkában! :)
2012. júl. 15. 23:29
4/13 anonim válasza:
Van. Férjem cipeli a boltból haza a cuccok jó részét, ő mászik fel a létrára (nagypolgári lakás...gondolhatod!), elhúzza a tűzhelyet, számítógépet javít, legtöbbször ő főz stb...És mindezt úgy, hogy nálunk csak ő dolgozik (remélem, már nem sokáig).
2012. júl. 15. 23:30
5/13 anonim válasza:
Irigykedek:) Nalunk mindent en csinalok. A ferjem dolgozik en nem egesz nap van ra idom.
2012. júl. 15. 23:34
6/13 anonim válasza:
Munakmegosztás van elejétől,kérni se kellett.
Főzni általában én szoktam,de segit pl krumplit hagymát pucolni hozzá.amig főzök,addig porszivózik,kitereget.Mosogatni is felváltva szoktunk.
Ablakot csak ő mos.Ha hipózni,sósavazni kell bármit,az is az övé,én nem birom az erős vegyszereket.
Időben kb ugyanannyi házimunkát végzünk.
Bevásárolni közösen járunk,nem szereti ha cipekedek:)
2012. júl. 16. 08:30
7/13 anonim válasza:
Mint az 5-ös.
Mivel nem dolgozom,van időm meg csinálni,így a nap is elmegy.De ha itthon van a párom,akkor segít.Na meg boltba sokszor ő megy,ha sürgősen kell valami.Ha valamit javitani kell,ő csinálja
2012. júl. 16. 08:32
8/13 anonim válasza:
nálunk az elejétől mindenki csinál mindent....szerencsére!
23L
2012. júl. 16. 08:45
9/13 anonim válasza:
nálunk is van már az elejétől kezdve. van, hogy egyikünk sem csinál semmit, de hétvégén pl. ő főzött, én teregettem, mostam, mosogattam, pakoltam. De máskor ha én főzök, ő felporszívózik, kitereget, vagy csak szimplán a szél által elragadott lepedőnket vadássza az 25 méteres fenyőfáról :D
2012. júl. 16. 12:31
10/13 anonim válasza:
Altalában felváltva dolgozunk, így a gyereknevelés fele-fele arányban torténik. Házimunkában is besegít, de nekem gyorsabban megy minden.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!