Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy érjem el, hogy koleszos...

Hogy érjem el, hogy koleszos legyek?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, szüleim elváltak, azóta anyukám tönkreteszi az életem. rövid pórázra vagyok fogva, ordibál velem folyton, és én így nem akarok élni.
2012. júl. 12. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Bejelentkezel a koleszba, megindolkolod, hogy miért lenne szükséged rá, után ha netán felvesznek, fizeted a diját, és meg van oldva. Ugyanis a kolesz NEM ingyenes, és egyetlen szülö sem köteles fizetni, ha a gyereknek nem szükséges ténylegesen (mert túl messze lakik)
2012. júl. 12. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:
foleg anyagi kérdés DE lehet hogy most szigoru rád de egyszer hálás leszel neki!
2012. júl. 12. 22:10
 3/7 A kérdező kommentje:
de ez nem szigorúság, hanem csak kicseszés. neki szar volt, gyerekének is legyen az. tönkre tette az egész családot, akkor szerintem nem csak szigorú:D
2012. júl. 12. 22:16
 4/7 anonim ***** válasza:
2 Honnan tudod,hogy nem azért csinálja ezt,mert rajta vezeti le a dühét?
2012. júl. 12. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
16 évesen ha anyámmal élnék, biztos azt csinálnék amit akarnék. hogy tudná megakadályozni, most komolyan? Fizikailag sehogy. Más akadály meg mi lehet?
2012. júl. 12. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:

hidd el, koleszon is elég szigorúan vannak fogva a népek. egy nap kb 2-3 óra szabadidőd van a városban, ezen kívül bent kell lenned és tanulni.

hétvégén meg úgyis haza kell menned anyádhoz, aki megintcsak nem enged majd sehova.

inkább maradj otthon és lázadj! ne válaszd a könnyebbik utat, mert lehet, hogy nehezebb lesz.

én lázadtam keményen, és elértem vele az eredményeket. ebben a korban a szülők tulajdonképpen már nem azért tiltanak mert féltenek, vagy hasonlók, hanem hogy megtanuld érvényesíteni az érdekeidet velük szemben. hogy megtanulj harcolni.

2012. júl. 13. 09:36
 7/7 anonim válasza:
bocsi előttem szóló de szerintem ez hülyeség a szülők nem azért csinálják ezt hogy megtanulj érvényesülni hanem azért mert kezdesz felnőni és lázadni és kezdik úgy érezni hogy kicsúszik a kezükből az irányítás márpedig irányítani nagyon is szeretnek hiszen eddig tudtak is de ezek után már egyre kevesebbszer lesz rájuk szükséged és ezt nehéz tudomásul venni. szerintem ne lázadj válassz egy békésebb formát pl mosogass el, segíts a házimunkában, ja és a legfontosabb ha nemet mond ne kezdj el hisztizni hanem vedd tudomásul és később próbálkozz be újra :) hidd el minél jobban lázadsz annál rövidebb lesz a póráz...... sajnos
2012. júl. 19. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!