Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi volt eddig a legfőbb...

Mi volt eddig a legfőbb dolog, amit megtanultatok egy kapcsolat árán, annak elvesztésén?

Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 15:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
hogy azonnal szakítani kell, amikor a másik megaláz, vagy el akar hagyni. nem szabad évekig maradni, mert akkor évek múlva de akkor is vége lesz.
2012. júl. 1. 18:11
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogy egyedül is sokkal jobb, mint egy rossz kapcsolatban.
2012. júl. 1. 19:37
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha kevesebbet kapok vissza a páromtól(minden téren) mint amit én adok,akkor nem jó kapcsolatban vagyok.És ha ezen nem lehet változtani akkor lépni kell mert csak pazarolom az idöm.
2012. júl. 1. 21:14
 14/22 anonim ***** válasza:
47%
Hogy egyedül ezerszer jobb mint egy kapcsolatban.
2012. júl. 1. 21:26
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
1,5 év szenvedés árán tanultam meg, hogy inkább élek egyedül, magányosan, mint egy akkora se..fejjel, akivel akkoriban jártam! :)
2012. júl. 1. 21:30
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Sose adjak teljes hitelt a másik szavának, és ne tűrjek el mindent.
2012. júl. 1. 21:45
 17/22 anonim ***** válasza:
82%

- Hogy lehetnek kéréseim nekem (is), az ajándékoknak pedig örülni kell és nem bemagyarázni magamnak, hogy ez nem is (olyan) jelentős dolog.

- Már az első nagy csalódás után szakítani kell. Ha más felé kacsingat és esküdözik, hogy sosem jelentett neki semmit és nem fog többször előfordulni...

- Inkább egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.

- Nem fogom a barátaimat elhanyagolni egy kapcsolatért. A korábbi ezt tette és -sajnos- nem vettem észre, hogy ez az egész, csak egy nagy manipuláció része (volt).

- Nem fogom hagyni, hogy az önbizalmamat a földig tapossák. Elhitette, hogy én már nem kellenék senkinek. Sosem mondta hogy szép, csinos vagyok.

- Nem jártunk szórakozni, teljesen elzárt a külvilágtól. Ez nem fog még egyszer előfordulni.

- Valahogy sikerült elhitetnie, hogy én azt szeretem, amit ő szeret, én tegyem mindig azt, amit ő tenne. Megtanultam erre odafigyelni és kerülni.

- Csak olyan valaki jöhet szóba, akinek az érzelem kimutatása nem egyenlő a 0-val. Ő ilyen volt én pedig tűrtem és tűrtem. Bennem pedig csak gyűltek a dolgok. Én nem ilyen vagyok.

Túl sok időt áldoztam a semmire. Nem hogy felesleges, ... kár volt!

2012. júl. 1. 22:30
 18/22 anonim ***** válasza:
82%

-hogy nem hagyom maga kihasználni se anyagi se egyéb téren(pedig az exnek több pénze volt mint nekem)

-hogy nem normális 4 fal között ülni egész nyáron

-hogy a barátokra is kell időt szakitani,és kellenek a közös barátok

-hogy a féltékenység nem egyenlő azzal hogy szeret

-hogy az első félrelépés után kell kidobni,még ha "csak" egy pici csók is volt mássla miután veszekedtünk

2012. júl. 2. 09:19
 19/22 anonim válasza:
34%

-ribanccal sose többet kapcsolatot.

-lehet láttszólag bármilyen erős a kapcsolat, mindig biztosra kell menni hogy a másik nem csal meg vagy nem használ ki

-ha nincs szerelem egy kapcsolatban akkor nincs értelme a kapcsolatnak.

-sose bízd el magad, mert 40 házasság után is történhetnek hazugságok és félrelépések(általában a kettő együtt jár, és ne értsd félre nem voltam 40éves házzas, csak példának írtam).

2012. júl. 2. 15:30
 20/22 anonim ***** válasza:
Az hogy akkor sem szabad feladni az álmaidat és a számodra fontos dolgokat, ha szerelmes vagy.
2012. júl. 3. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!