Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Tényleg ennyire 'rossz gyerek'...

Tényleg ennyire 'rossz gyerek' lennék?

Figyelt kérdés

A helyzetem ennyi. Szerelemgyerek vagyok. Sokan mondták, h ha én nem jövök hamarabb, a szüleim rég nem lennének együtt, már 22 éve házasok. Apámmal sose értettem szót. 1* nem dícsért meg, nem emléxem olyanra, h megölelt vagy puszilt volna, soha nem mondott nekem 1 jó szót sem. Van 1 húgom is, ők már jobban megértik egymást, de az sem a legjobb. Van 1 fiú unokatesóm, 5 éves, apám szeme fénye, többet kommunikál vele 1 hétvégén, mint velem 1 év alatt... Ez még a kisebbik gondom már, mert megszoktam. A nagyobbik az anyámmal van. Az elmúlt időben nem kapok tűle mást, csak, h milyen sz*r, szemét, hülye vagyok, aki semmit nem csinál, képtelen vagyok bármit is megcsinálni. Nem csodálja, h nincs munkám (3 hete diplomáztam), és azt se csodálná, ha soha nem lenne munkám, mert képtelen vagyok bármit is megcsinálni. Néha felcseszem az agyam, mert tényleg nincs kedvem vmihez, és akkor benyögöm, h mi lenne, ha most a húgomat nyaggatná (mosogatás, porszívózás...) és akkor még jobban kiakad, h lusta disznó vagyok, meg az ő korában én se csináltam meg semmit (ami nem igaz), meg, h ő a kicsi. Csak, h mikor én voltam 17, akkor is ő volt a kicsi 13 éves és nekem kellett csinálni a dolgokat, de ugyanígy 13 éves koromban is.

Néha megszállja anyámat vmi, és akkor 1-2 napig milyen jó vagyok, aztán folytatja. Most épp megint egy semmirekellő vagyok, és már nagyon elegem van.

Az ilyen 'apróságokon' már meg se lepődök, h semmi nem jó, amit én csinálok, pl ha befestem a hajam, akkor de hülye vagyok, h ilyet csinálok, ha meg nem, akkor miért nem ápolom a hajam, vegyek már 1 doboz festéket. Ha ruhát veszek, akkor minek vettem már megint, tele a szekrényem, de ha meg nem veszek, akkor megint az ócska göncöket hordom... és így tovább...

Mit csináljak, h anyámtól ne csak a szidást, b*szogatást kapjam?

Azt már tudom, h apámmal csak akkor tudnám elfogadtatni magam, ha fiú lennék, szóval soha...

22L

2012. jún. 26. 18:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Keress melót és lécelj le mielőbb! Szegény szüleid boldogtalanok, sok a problémájuk. Be vannak savanyodva a feszkót meg rajtad vezetik le. :( Temérdek ilyet olvastam már itt sajnos! :( De semmiképp ne magadban keresd a hibát.
2012. jún. 26. 18:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, h nincs nyelvvizsgám, és így a diplomámmal nem dolgozhatok :S Más munka meg nincs, legalábbis keresek, de még nem találtam, max topless munkát, amit nem vállalok...
2012. jún. 26. 20:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja, és még legalább 3 hó, h eltűnjek innen :S Addig begolyózok. Néha már arra gondolok, h hogyan tudnék 2-3 napra eltűnni előlük úgy, h ne tudják, h merre vagyok...
2012. jún. 26. 20:37
 4/9 anonim válasza:
0%
van nálam hely :D :) ;) :P XD :)))))
2012. jún. 27. 02:22
 5/9 anonim válasza:
0%
na jó ez 1 kicsit hülyén hangzhat elsőre :D
2012. jún. 27. 02:24
 6/9 A kérdező kommentje:

Viszont az hozzátartozik a történethez, h nélkülözni nem nélkülözök. Szóval ha szükségem van vmire, kérek, kapok. Még azt is állják, h ha megyek szórakozni és belépő, ital... (megjegyzem egy buli nekem kijön kb 1000 ftból, ha háznál vagyunk, akkor 400ft 1 üveg bor.)

Ja, am' ma megint jó vagyok, legalábbis eddig igen. Majd délután kiderül, h mi változik...

2012. jún. 27. 13:51
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Szia! :)

Melyik megyében élsz? :) Ha az enyémben, akkor ismerkedhetünk. :) Tudni kell rólam, hogy tartalmas lelkivilágom van ,nem az a felszínes fajta, és hölgyben is ilyet keresek. Általában nem rohanom le a nőket.

Egy harmincas pasi.

2012. jún. 30. 19:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Hajdúsági vagyok, de bocsi, nem nagyon akarok itt ismerkedni, nem bízok a netes ismerettségekben.
2012. júl. 2. 00:39
 9/9 zusomJe válasza:

nem rohanod le a nőket, de azért itt nyomulsz a nálad 10 évvel fiatalabb, kiszolgáltatott lányra!

gratulálok

2012. júl. 9. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!