Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Egy srác vagyok, akinek egyre...

Egy srác vagyok, akinek egyre nehezebb a kapcsolata az édesanyjával. Múltkor odáig fajult kettőnk között a veszekedés, hogy azt mondta, haza se menjek. Szerintetek milyen megoldás lehet hosszútávon egy ilyen kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Egyedül nevelt fel és tényleg mindenben odatette magát, ami az anyagiakat illeti. Szeretetet sajnos már kevesebbet tudott adni, emiatt nem is haragszom rá, mert mindenki annyit ad, amennyit tud. Kiskoromban mindentől eltiltott, annyira erősen szeretett maga mellett tudni. Egészen tavalyig laktam otthon, azóta külön költöztem. Amióta elköltöztem, azóta egyre jobban érzem magam, úgy tűnik, hogy kezdek felnőtt férfivá válni, viszont anyummal egyre többet veszekszünk és most már odáig jutott a helyzet, hogy azt mondta, haza se menjek többet inkább. Mégiscsak ő nevelt fel, mégha szeretethiányosan is és kissé autoritaire módon, de neki is volt része abban, hogy itt tartok az életben, ahol. Ha felnőtt férfivá akarok válni, muszáj teljesen szakítani?

2012. jún. 23. 16:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos kommenteket mindenkinek, sokat segítettetek!

Segítséget kérek mindenképpen pszichológustól is, az segíteni fog a dolgok feldolgozásában, mert azt hiszem, van mit. :)

A legjobbakat mindenkinek!

2012. jún. 25. 10:09
 12/13 anonim válasza:
77%
Szerintem üljetek le és beszéljétek meg hátha jobb lesz!És mivel egyedül nevelt ezért biztos elfáradt és legyél vele türelmes!(szerintem!)
2012. júl. 1. 10:25
 13/13 anonim válasza:
66%
Hagyd a pics*ba!27 évesen már rég alig kéne tudnotok egymásról valamit, anyukádnak törekednie kellett volna már rég arra, hogy levállj róla-önállósodj, és nem csak neki, hanem neked is, amit most jól is teszel. Fel kell fognia, hogy te egy önálló emberi lény vagy, nem pedig egy kib*szott tárgy ( vagy drog), ami boldogságot okoz neki. Ő nevelt fel, de te elvárod majd a gyerekedtől, hogy ezért körberajongjon? Ha egy kicsit is gondolkozol, nem. Szóval hagyd ott.Úgyis eljön az ideje (hónapok, netán évek után) mikor egyikőtök vagy mindketten érzitek, hogy hiányzik, hogy beszélni akarok vele, s akkor majd rendezitek a dolgokat.
2012. szept. 13. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!