Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A ti anyukátok is idegbeteg...

A ti anyukátok is idegbeteg ha vendéget vártok?

Figyelt kérdés

Igyekszem neki mindenben segíteni, többet mint a másik két tesóm, mégis mindig az én fejemet ordítja le. Meg elmond mindennek. Pedig tegnap már előre dolgoztam hogy ne legyen annyi gondja, mégis minden vagyok csak rendes ember nem. És ha majd megjönnek a vendégek akkor meg dicsérni fog előttük. :S

Nálatok is ez van?

2012. jún. 17. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, nálunk is így volt mindig (már nem lakom otthon). Párom édesanyja is ilyen, szóval én ebből azt szűrtem le, hogy a legtöbb nő idegeskedik, méghozzá sokat, ha vendégek jönnek és megkritizálhatják azt, ami az ő keze munkája (a lakás ugyebár).

Annyit tehetsz, hogy segítesz neki és türelmes leszel. Visszaszólhatsz neki párszor, hogy: ne kiabálj, láthatod, most is segítek, vagy már megcsináltam ezt meg ezt meg ezt, de tapasztalatom szerint ilyenkor nem használ. Idegesek, és azon vezetik le a feszkót, aki a közelükben van - vagyis rajtad, aki segíteni próbálnál.

Nem fair dolog, de ez van.

2012. jún. 17. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Én anyuka vagyok, és igen, én is idegbeteg vagyok. Maximalista vagyok, szeretnék mindent rendben tudni, mire megjönnek a vendégek, és idegeskedem, hogy nem leszek kész. Azért látod elismeri anyukád amikor már megnyugodott, hogy ügyes vagy, de a készülődés nálunk idegbeteg anyukáknál màr csak ilyen. Az én két fiam és a párom is ki van akadva rám ilyenkor, de nem tudok lazán vendégeket várni, sajnos.
2012. jún. 17. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én anyum sosem hibáztat engem, ha idegeskedik a vendégvárás miatt. Rengeteget segítek a házimunkában. Őt csak az idegesíti, hogy nem túl segítőkész rokonaink vannak (2 kivételével). És attól is kap gutaütést, hogy sosem veszik le az előszobában a cipőjüket és végigjárják a lakást, beleértve a fürdőszobát is. Pedig van vendégpapucsunk, csak ők sosem kérik.
2012. jún. 17. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen. Sőőt. A kisebb-nagyobb családi ünnepek a rémálmaimmá váltak.
2012. jún. 17. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!