Hogyan szólít titeket az anyukátok? Neveteken, vagy van valamilyen családi becenév?
Keresztnevemen. Amikor akar valamit akkor hülye beceneveket hajtogat. :D
Igaz, hogy gyerekem nincs, de ritkán szólítok bárkit is a nevén. Ne kérdezd miért, nem tudom.
huuu, nekem 100féle vicces kis becenevem van, anyám imád ezzel szórakozni meg ugratni :)
Bübüke, Rózsabimbó, a keresztnevem 10féle változata, stb :)
a nagyszüleim is szerettek becézgetni.
anyukámat én gyakran édesanyámnak, ancinak, muttinak szólítom.
A keresztnevemen. De nem is bánom, valahogy most már nem arra vágyom, h anyukám becézgessen.. :)
Régen a keresztnevem egyik -általa kitalált- becézett alakján szólított, ami szerintem irtó idiótán hangzott. Egyszer a barátaim előtt is ellőtte, utána volt mivel cikizni engem.
Aztán volt még ilyen, h manóka/ manócska, de ez a nagyon kicsi koromra volt inkább jellemző, amikor még tényleg illett rám ez a jelző :D
21/L
én lány vagyok de anyukám nagyon bolondos :DD
fiú neveken néhe szokott,mindig máshogy
pl. Gyula!
Pisti! Misi! :DD,persze ez nálunk viccnek számít,lehet van aki nagyon nagy butaságnak tartja de mi jót nevetünk.
amikor komoly dologról van szó akkor a saját nevemen természetesen :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!