Hogyan szólít titeket az anyukátok? Neveteken, vagy van valamilyen családi becenév?
A Gyulán jót nevettem! Anya is ilyen "dinka":-D
Engem becenevemen szólít amit kiskorom óta használ (nem a nevemet becézi,azt nem lehet direkt) de csak otthon! Mások előtt a nevemen szólít, mert nem szeretne komolytalannak feltüntetni. 2 barátnőm tudja, hogy anya hogy hív otthon:-)
36 éves nő vagyok:-)
Eddig a keresztnevem egy bizonyos becézésén,ahogy mindenki.Mostanában édes pici lányom és picikém.Nem tudom mi történt,de nekem tetszik,mert eddig kicsit távolságtartó volt. :-)
24/L
Engem Lujzának vagy Lujzikámnak(nem ez a nevem), de a fél család köszönt Lujza-napon is emiatt :)
Ha meg mérges, akkor kislányomnak...
26/L
Engem általában hugiznak. Van egy bátyám, amióta megszülettem mindig hugi voltam. Az lettem a keresztszüleimnek, szüleimnek, tesómnak, sokszor még unokatesómék is így hívtak, pedig fiatalabbak nálam! :) Ez még mindig megvan pedig már 22 vagyok, gyanítom ez már így is marad! :)
Egyébként ritkán cicának, vagy a becenevemen is szólítanak, azt viszont szerintem 1 kezemen megtudom számolni, hogy hányszor szólított anyu a teljes keresztnevemen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!