Hogyan szólít titeket az anyukátok? Neveteken, vagy van valamilyen családi becenév?
Vagy a rendes keresztnevem rövidebb formáját (Beatrix--->Bea) vagy pedig becéz Beucinak, cuncimuncinak, édesemnek, kicsi virágszálamnak...-.-:D amit el tudtok képzelni. A teljes keresztnevemet soha senki nem mondja, furcsa is lenne már nagyon. Én őt ancinak vagy ancesznak:)
21
Andikának hívott, ha minden rendben volt:)
Andi, itt már tudtam, h szorulás lesz:)
Kislányom, mindenki által ismert hanghordozással, akkor tudtam, h oltári nagy disznóságot csináltam:)
Egyébként egy csomó becenevem volt, Putyi, Minimanó, én is voltam Lujza (vajon miért ezt a nevet találják meg a szülők, ha kicsit csúfolkodni akarnak ? :) Lujzát mindig akkor kaptam, ha bénáztam :)
Egy időben másfél centis hajam volt, akkor Pistikének hívott:)
Krisztina - mindenki a családbol így hív (kivéve a férjem).
Nem szeretem a nevem becézését.
Előző: Én Krisztának vagyok anyakönyvezve, és ki nem állhatom, ha Krisztináznak (mivel nem az a nevem). :)
Itthon Krisznek, Kriszinek szoktak hívni.
engem se becézett soha anyukám...
általában engem is így szokott szólítani h "gyere ide", meg "hallod" stb. ha a keresztnevemen szólít, akk is mindig nagyon "hivatalosan" Brigittának hív... régebben mérges is voltam érte, mert a suliba, munkahelyen, a barátok, ismerősök, családtagok, szóval mindenki Briginek hív, de most már elfogadom és nem érdekel h így hív...
ha neki így jólesik akk legyen...
A családom Rozikámnak hív, a barátok Julcsának. A nevem Alexa xD.
27,nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!