Mit csináltok ha anyukátok nem veszi fel a telefont?
Fél kettőkor ment el itthonról a biciklivel 7 percnyire lévő munkahelyére, azt mondta hogy egy óra múlva itthon lesz. Most fél négy van és már 6x hívtam nem veszi fel a telefont.
Ideges vagyok, mert bringával ment, ráadásul itt meg tűzoltók meg rendőrök vannak előttünk.
Nagyon úgy vagyok vele, hogy ha 4-ig nem ér haza, akkor utána megyek, de hülyét sem akarok csinálni magamból. Mi legyen???
munkahelyi telefonon próbáltad?
lehet csak több munkája akadt vagy szóval tartják benn
Nyugodj meg,valószinűleg csak elhúzódnak a benti dolgok,és mivel nemrég kezdett,nem mondhatja hogy bocsi,de nekem mennem kell haza.
Hány éves vagy?
TELEFONÁLT :D még tart a továbbképzés, úgy hogy nincs baja szerencsére :D
Most volt ismerősi körben egy biciklis baleset, azért paráztam ennyire :S
Megnyugodtam! :D
Én megkeresem ilyenkor a telefonkönyvben a munkahelyi telefonszámot, a portaszolgálat szokta felvenni, ők irányítják át a hívást fel az osztályra, ott megint megkérdezik kit kérek, és utána már anyut kapcsolják. Elég gázos, vagy 10 perc biztos beletelik, de ha fontos, akkor fontos...
Örülök, hogy nincs gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!