Miért ilyen rosszindulatú itt majdnem mindenki?
Figyelt kérdés
CSak látom a kérdéseket és válaszokat, a pesszimizmu, és rosszindulatúság árad mindenkiből.2012. márc. 29. 16:02
11/14 anonim válasza:
Én próbálok épkézláb válaszokat adni, de lehülyéznek. Mégis az a kedvencem, mikor tudom, hogy értek a témához, de egy okoska közli, hogy hülye vagyok és tömi a baromságaival a kérdező fejét. Ilyenkor röhögök, hogy milyen hülyék vannak, a kérdezőt sajnálom, mert egyből akad 3 hülye, aki tolja a marhaságait és képes azt elhinni pluszban elgondolkodom, hogy ezért feleljek egy olyan témában, amihez van tudásom, hogy lehülyézzenek és sz@rba se vegyenek?
12/14 anonim válasza:
Előttem válaszoló! Teljes mértékben egyetértek.
Ugyan ez a problémám. Nem szoktam okoskodni, és figyelek hogy hülyeséget ne írjak. De sajnos így is képesek lehülyézni, vagy kijelenteni hogy nincs igazam (akár ha tapasztalatot osztok meg a válaszomban) és írni egy tényleg nagy hülyeséget az én válaszom "helyett". Ilyenkor még vicces, de amikor másik 3 válaszoló az ő "oldalára áll" csak mert tetszik nekik hogy mennyire jól le tudott "oltani" engem akkor már kicsit felidegesítenek.
A én elméletem az, hogy az itt válaszolók és kérdezők egy elég nagy része otthon ülő munkanélküli vagy valami nagyon nagy stresszel járó munkakörben dolgozhat, mert az ilyenek, az elismerést várva kérdeznek, és stresszlevezetésként kötekednek.
13/14 anonim válasza:
Én csak akkor írok hülyeséget, ha valami iszonyat hülye a kérdés... :D
14/14 ano26 válasza:
Nem szemtől-szembe folyik a kommunikáció és így aki hajlamos picit bunkó lenni a hétköznapokban az itt az Édenben érzi magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!