Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért ilyen rosszindulatú itt...

Miért ilyen rosszindulatú itt majdnem mindenki?

Figyelt kérdés
CSak látom a kérdéseket és válaszokat, a pesszimizmu, és rosszindulatúság árad mindenkiből.
2012. márc. 29. 16:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
vannak kivetélek pl én:D én optimista vagyok és nem vagyok rossz indulatú
2012. márc. 29. 16:04
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Nemcsak itt, sajnos. Bármelyik fórumra megyek mindenütt ez van, de ha kimész az utcára, boltba, stb., ott is.
2012. márc. 29. 16:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is kivétel vagyok :D Általában optimista hozzászólásaim vannak és igyekszek segíteni :D
2012. márc. 29. 16:07
 4/14 anonim ***** válasza:
71%

Névtelenül mindenkinek nagy a szája.

A rosszindulatúságot tetézi a bunkó modor.

Néhány bunkó válaszadót szívesen képen törölnék.

2012. márc. 29. 16:10
 5/14 DannyZuko ***** válasza:
92%
mert ha kitiltják véletlen, akkor csinál egy másik emil címet és kezdi előlről. Sok igen fiatal is itt bohóckodik soxor naponta. Sajna ez van. a nagyság átka. kellene egy szűrő, amiben a kö...göket megjelölöd és nem tudnak válaszolni a kérdéseidre. máris jobb lenne a helyzet. (egy darabig)
2012. márc. 29. 16:13
 6/14 anonim ***** válasza:
Mert itt élik ki sokan az agressziójukat. Aki szemtől-szemben nem meri megmondani a véleményét, megbeszélni a problémáját, az itt jól megmondja mindenkinek. Aztán meg mikor ismét találkozik a személlyel, akivel baja van, csak jópofizik vele.
2012. márc. 29. 16:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

1. itt élik ki magukat, névtelenek

2. ilyen a stílusuk, az életben is így beszélnek

3. nem bunkók, csak a kérdező érzékeny. A kedvencem a "mi közöd hozzá?". Semmi, csak akkor minek ír ki ide kérdést?

2012. márc. 29. 17:01
 8/14 anonim ***** válasza:
mert sok a megkeseredett ember, ez a rossz helyzet mindenkit tönkre tesz
2012. márc. 29. 17:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Mert a legtöbb ember a sérelmeit írja ide, és igazolást vár, vagy tanácsot, hogy vágjon vissza. Ezekre persze ilyen válaszok születnek.Egyéb kérdéseknél max 1 ilyen válasz szokott lenni, az meg lehet,provokáció.
2012. márc. 29. 17:54
 10/14 anonim ***** válasza:
sztem is a névtelenség miatt van
2012. márc. 29. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!