Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit csináljak? Miért mindenki...

Mit csináljak? Miért mindenki ilyen velem? (lent hosszú)

Figyelt kérdés

Úgy volt hogy anyukám összerontotta az egész családot,hogy egy cigánnyal kefélt,és most van egy kistesom-.-"

Amikor anyukámmal éltünk,nővéremmel,báttyámmal,és én,akkor még nagyon szép házba voltunk.És apukám mondta hogy költözzünk el,vagy fizesse ki a házat,mert úgye ő festette meg minden mert apukám festő!És amikor mentünk anyukámmal az új házhoz,nem tudtam hinni a szememnek,hogy milyen roncs házat vett...151 éves ez a ház!!!!!!!!És 2.millióba került-.-" nagyon csúnya,és roncs!!!!!!!nem tudtunk hinni a szemünknek.És amiota ide elköltöztünk,anyám nem vesz kaját a hütőbe,és soványak vagyunk,és ezért ment el nővérem innen apámhoz,mert az szép,és ott van kaja!anyám mindig a gép előtt ült,és mindig számítógépezett/gépezik!!!!!!!!!!és ezt nagyon unja mindenki!!!!apukámmal megbeszéltük,hogy az én szobám lesz amelyiket nekem adta,és az helyett szépen nővérem odamegy(odaköltözött),engem itthagyott.-.-nem szánalmas,hogy odamegy csak??-.-" de ezen a nyáron odaköltöztem volna apámhoz,meg tavaj is nagyon oda akartam,mindig felhívtam,hogy apa apa mikor költözhetek hozzád? mondja hogy majd kislányom,dolgozok mindig,ha majd nem dolgozok,akkor megbeszéljük rendesen!

És így is volt!!de nem sikerült!!!

apám házába,(emeletes) 2 szoba van.amit megbeszéltünk apámmal az lett nővéremmé és a pasijáé -.-""

de apámmal azért örökre nem aludhatok ott,de nem is tudom hogy hogyan férnének el a ruháim,meg a cuccaim!(ezt még nem mondtam apámnak)!

anyámról még annyit,hogy nem vett semmit sose,hanem apám öltöztetett fel,és ha most ő nem lenne nekem(apum) akkor nem lenne semmim!!!!!!!!:\'(

olyan rész az élet...mindenki leszar engem!!!! és csak apám van a családban!!!!!!!!

mit csináljak????????????????hogy éljek így tovább???

14/L

2009. szept. 15. 18:27
1 2 3 4
 1/40 A kérdező kommentje:
Ha valami kérdés van,tegyétek fel!:) ha később válaszolok,akkor anyám gépezik -.-"
2009. szept. 15. 18:27
 2/40 A kérdező kommentje:

Jah és egyet kihagytam...ez kicsit durva lesz de elmondom...anyukám amiota gépezik,sexcamozik is-.-és azt hiszi senki sem tudja ezt...meg halottam hogy telefonált egy komával,a koma kérdezi hogy nincs olyan képed? anyám:nincs,de ha akarod csinálok...-.-tudom kicsit furán hangzik,de ez is a családba tartozik sztem.

És nekem nincsen senkim,csak apám!!!!!!ő ad nekem pénzt,amikor van pénze,ad ruhára,kajára pénzt!!!már nagyon unom és sajnálom h mindig ő ad nekem pénzt,és nem anyám...(ő sose adott ruhára pénzt!!!!!!!!!!!!!!)

2009. szept. 15. 18:30
 3/40 A kérdező kommentje:

ja és nővéremről annyit hogy most is bejött,elkezd nekem baz-megozni meg riban_ozni meg ezek:'(((((((

báttyámról meg annyit hogy mindig amit csinálok,beszól és megver :'(

2009. szept. 15. 18:32
 4/40 A kérdező kommentje:

jah és annyit még anyukámról hogy sosem ad puszit,ha hazajövök a suliból meg sose...

nővéremről,ha ide jön,sosem köszön senkinek.nekem se!

bocsi h ennyit irtam csak ezeket kifelejtettem :(

2009. szept. 15. 18:38
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Leveledből látszódik, hogy nagyon zaklatott vagy. Beszélj szerintem apukáddal, hogy nagyon rossz így neked, és szeretnél odaköltözni hozzá. Bízd rá, hogyan oldja azt meg, hogy a tesód már ott van a pasijával. A lényeg, hogy soha ne veszíts el a hitedet, bízz magadban, és gondolj arra, hogy ha felnőtt leszel, akkor te sokkal több szeretet fogsz adni a gyermekednek, mint amit anyudtól kapsz. Ne haragudj senkire, ne bánst senkit, még akkor sem, ha Téged bántanak. Hallgass mindig a szívedre és ami a legfontosabb, hogy tanulj, tanulj, tanulj!!!!
2009. szept. 15. 18:40
 6/40 A kérdező kommentje:
jó jó köszi! de a kistesommal foglalkozzak?
2009. szept. 15. 18:42
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

a 18:40-es vagyok....

Tudom, hogy most nagyon nem érzed vigasztalónak szavaimat, de próbál meg többszőr végiggondolni amit írtam. Szerezz egy jó szakmát magadnak, és utána önállóan tudsz dönteni az életedről. Most még függsz a szüleidtől, és sajnos, ha maguktól nem akarnak a körülötted élők változni, akkor nem is fognak. Foglalkozz magaddal és törekedj arra, hogy ebből a környezetből Te mindenképp ki akarsz törni.

2009. szept. 15. 18:45
 8/40 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig én vagyok... Válaszolva a kérdésedre: természetesen foglalkozz a tesóddal: szeresd, de felelősséget nem vállalhatsz érte. Ahogy mondtam, csak magaddal foglalkozz, tanulj és tervezd a saját jövődet.
2009. szept. 15. 18:47
 9/40 A kérdező kommentje:
értem,de hát senkise foglalkozik vele,apámmal beakarjuk tenni nevelői intézetbe mert senki nem foglalkozik vele,és ezért én se akarok vele törödni,mert apám úgy is beteszi nevelőibe!
2009. szept. 15. 18:49
 10/40 anonim ***** válasza:
96%
menj el a területi önkormányzathoz, a gyámügyi osztályra. ott add elő a problémádat, és ők tudni fogják mi kell tenniük. először ráijesztenek anyukádra, és ha nem kapja össze magát, akkor téged, és a kistesódat is ideiglenes nevelésbe vesznek. nem ideális, de a mostaninál sokkal jobb életed lenne.
2009. szept. 15. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!