Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit csináljak? Miért mindenki...

Mit csináljak? Miért mindenki ilyen velem? (lent hosszú)

Figyelt kérdés

Úgy volt hogy anyukám összerontotta az egész családot,hogy egy cigánnyal kefélt,és most van egy kistesom-.-"

Amikor anyukámmal éltünk,nővéremmel,báttyámmal,és én,akkor még nagyon szép házba voltunk.És apukám mondta hogy költözzünk el,vagy fizesse ki a házat,mert úgye ő festette meg minden mert apukám festő!És amikor mentünk anyukámmal az új házhoz,nem tudtam hinni a szememnek,hogy milyen roncs házat vett...151 éves ez a ház!!!!!!!!És 2.millióba került-.-" nagyon csúnya,és roncs!!!!!!!nem tudtunk hinni a szemünknek.És amiota ide elköltöztünk,anyám nem vesz kaját a hütőbe,és soványak vagyunk,és ezért ment el nővérem innen apámhoz,mert az szép,és ott van kaja!anyám mindig a gép előtt ült,és mindig számítógépezett/gépezik!!!!!!!!!!és ezt nagyon unja mindenki!!!!apukámmal megbeszéltük,hogy az én szobám lesz amelyiket nekem adta,és az helyett szépen nővérem odamegy(odaköltözött),engem itthagyott.-.-nem szánalmas,hogy odamegy csak??-.-" de ezen a nyáron odaköltöztem volna apámhoz,meg tavaj is nagyon oda akartam,mindig felhívtam,hogy apa apa mikor költözhetek hozzád? mondja hogy majd kislányom,dolgozok mindig,ha majd nem dolgozok,akkor megbeszéljük rendesen!

És így is volt!!de nem sikerült!!!

apám házába,(emeletes) 2 szoba van.amit megbeszéltünk apámmal az lett nővéremmé és a pasijáé -.-""

de apámmal azért örökre nem aludhatok ott,de nem is tudom hogy hogyan férnének el a ruháim,meg a cuccaim!(ezt még nem mondtam apámnak)!

anyámról még annyit,hogy nem vett semmit sose,hanem apám öltöztetett fel,és ha most ő nem lenne nekem(apum) akkor nem lenne semmim!!!!!!!!:\'(

olyan rész az élet...mindenki leszar engem!!!! és csak apám van a családban!!!!!!!!

mit csináljak????????????????hogy éljek így tovább???

14/L

2009. szept. 15. 18:27
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy ha nem jönne be hogy megoldodna a helyzet,és én más családba kerülök,én nem tudom elfelejteni apámat de csak őt nem mert őt szeretem az egész világon!!!!
2009. szept. 15. 19:12
 32/40 A kérdező kommentje:
és akkor úgy is rossz életem lesz,mert nagyon rossz lesz hogy nem a vérbeli családban vagyok!!!!!!
2009. szept. 15. 19:13
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Édes! Beszélj mindenképp Apukáddal! Ő szeret, hiszen gondoskodik Rólad! Mondj el neki mindent ugyanilyen őszintén, ahogy itt nekünk. Nem létezik, hogy ne segítene! Ha nagy házban él, jut ott hely még egy kis embernek, szinte biztos vagyok benne! Érezni fogja a kétségbeesésedet és a félelmeidet. Légy őszinte hozzá, ez legyen az első lépés! Majd írj ide, hogy mi lett a vége! Sokan szorítunk Neked!
2009. szept. 15. 19:36
 34/40 A kérdező kommentje:
köszönöm:) majd hétvégén ezt megbeszélem vele.és leírom hogy mihez jutottam.
2009. szept. 15. 19:58
 35/40 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Én két vagy három dolgot tudnék javasolni. Ezek közül az egyik az lenne, hogy mond el anyud szemébe, hogy mennyire rossz életed van mellette, és ha nem változtat akkor így vagy úgy de itt fogod hagyni! Aztán beszélj apuddal, kérd meg hogy adjon neked egy szobát és ígéred nem fogsz feleselni, jó leszel. a ruháid ideiglenesen elférnek a bőröndben is, vagy a földön, egy asztalon összehajtogatva, igazán nem az a lényeg, hogy ha nem kerül azonnal szekrénybe.

A második lehetőség. Anyud hibás azért hogy ebbe a helyzetbe került, de nyilván ha tehette volna, akkor biztos jobb körülmények közé költözött volna ő is, nem ilyen idős házba. Sajnos ennyi pénzért ilyet adnak. Ha szeretnéd hogy legyen a házban egy szép zug, ahova elbújhatsz, akkor kérj egy kis festéket apukádtól, úgy is szobafestő mint mondtad, és fest ki olyanra a szobád amilyenre szeretnél... hívd össze a barátnőket, addig is eltellik pár nap, amíg szórakozol, és nem arra gondolsz, hogy mi zajlik körülötted. Esetleg ha nincs otthon anyud, akkor apud is megcsinálhatná neked, és lesz egy zugod, ami tetszik, és minden elől elbújhatsz.

Harmadik megoldásként én nem az intézetet választanám, inkább valami jó messzi középiskolát, így koleszba kell menned, és csak hétvégén kell hazamenned, lennének új barátaid, egy második "anyukád is" a kollégiumi nevelő személyében.

Én bármilyen rossz körülmények között is élnék nem fordulnék a gyámhivatalhoz még így fiatal fejjel gondolkodva sem. Ha mindenki ezt javasolja, és te így látod jónak, akkor tedd meg, de az ember valamilyen szinten akkor is kötődik a saját szüleihez, a saját otthonához, és 14 évesen már nem olyan könnyű végig menni, egy ekkora hercehurcán. Lehetséges hogy csak még jobban megromlana a szüleiddel a kapcsolatod, mert képes voltál ennek kitenni őket. Persze az is lehet hogy összekapják magukat, de az éremnek két oldala van sajna. Ha más nem megy, akkor kérj meg nagyszülőt, unokatesót, bárkit, hagy költözz kicsit oda hozzájuk.

2009. szept. 19. 10:08
 36/40 A kérdező kommentje:

köszi a tanácsot,csak anyukám nem ilyen!az a baj!

ma nem voltam apámnál,pedig hívtam,és Tiszaörsön volt a barátnőjével.és ezért nem tudtunk beszélni,telefonba meg azért nem,mert vezetett!

2009. szept. 20. 17:38
 37/40 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj apukáddal,hogy legalább valamennyi helyet szorítsanak neked ott!

A kistesóddal meg foglalkozz, ő nem tehet semmmiről!

Attól még játsz vele, szeretsd őt, hiszen féltesód ő attól!

Anyudat meg hagyd! Hogy ha ő ezt,és ilyen életet akar élni, akkor majd egyszer rádöbben, hogy minden gyermekét elvettek, vagy minden gyermeke elmenekült tőle!

Ha édesapád nem engedné meg azt,hogy odaköltözz,akkor csatlakozom az előttem szólóhoz!

Azért majd irj, hogy hogy oldotott meg a helyzet!

Sok sikert,és fel a fejjel!

2009. szept. 21. 12:41
 38/40 A kérdező kommentje:
szombaton fesztivál nap...akkor beszélem meg vele,mert úgy is megy a nője is:)
2009. szept. 23. 18:09
 39/40 anonim válasza:

Nem azért mondom de az hogy néz ki h a nővéred pasija ott tanyázik apádnál, te meg ott vagy anyáddal aki a komának küld képeket?

mind1 sztem próbálj meg beszélni apáddal hogy ez már nem mehet tovább, hogy jóanyád nem ad pénzt, és hogy az apád sem tud annyit veled törődni.

2009. okt. 6. 19:00
 40/40 anonim ***** válasza:
Mi lett a vége? Happy End?
2010. aug. 18. 08:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!