Mit tegyek az ellen, hogy ne "féljek" szüleimtől?
Azért tettem idézőjelbe, mert nem FIZIKAI bántalomról van szó!
Nem fogadják el a páromat, és félek eléjük állni és azt mondani, hogy szeretném áthívni egy-egy órára. Csak akkor hívom át, ha nincs itthon senki, mert máshogy nem merem.
Az egész telet kint töltöttük, nem találkoztunk fedett helyen, ahol egy kicsit jobban élvezhetnénk egymás társaságát. Szórakozóhelyekre nem járunk, kocsmák kizárva.
Jó lenne végre, ha behívhatnám, mert ez így nagyon rossz. Már próbáltam összekapni magam lelkileg, hogy na most eléjük állok, és megkérdezem, de mindig inamba szállt a bátorságom, mert félek az elutasítástól, és a kiakadástól, hogy mégis mit képzelek...
Szeretnék tanácsot kérni, mit tegyek, hogy egy kicsit több erőm legyen szembenézni szüleimmel?
Előre is nagyon szépen köszönöm! 19L(májusban leszek 20)
Semmi másban nincs gondom szüleimmel kapcsolatban, csak a párkapcsolatomban! Egyszerűen nem akarják elfogadni, hogy egy szegényebb rétegből származó, nem túl művelt embert szerettem meg.
Régóta ismerjük egymást, szüleim is ismerik, de nem eléggé. Mert nem is akarják jobban ismerni! Nem is akarják tudni milyen ember, egyszerűen kerülik a társaságát, ahol csak lehet(apum megmondta, hogy ebben a házban nem akarja látni!). Na most mit lépjek? Nagyon NAGYON szeretnék végre normális kapcsolatot vele, de ilyen szülőkkel eléggé nehéz. Sajnos még nem tehetjük meg anyagilag, hogy esetleg albérletbe költözzünk, de nem is lenne jó ötlet(lovaim vannak, a család gondozza őket, ha én nem érek rá, akkor szüleim, ezzel meg simán megzsarolhatnak, amit nem szeretnék). Nem tudom hogyan tovább.
Hiába álltam már anyum elé ezerszer(apu elé még annyira sem merek, mint anyu elé), próbáltam vele beszélni a páromról és rólam, hogy komolyan gondolom a dolgot! De ő ezt csak tönkretenni akarja, hiába boldog vagyok a párommal(egyszer már sikerült minket nagyon csúnyán összeugrasztaniuk). Szívesen itthagynám érte a családomat is akár. De nem lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!