Hogyan tudom megtalálni azt a rokonomat, aki repülőgép-baleset áldozata lett?
Az egyik rokonom 1928-ban született a szülőfalumban. Az életének a további alakulásáról nem tudok adatokat. Talán megnősült, azonban korán meghalt, ugyanis az 1960-as években Szolnoknál vadászrepülőgép-baleset áldozata lett. A gépe meghibásodott (a keresztlánya azt állítja, szerinte merénylet áldozata lett), lezuhant, és azonnal meghalt. Gyermekek nem maradtak utána, ez bizonyos.
Hol keressem őt egyáltalán? Azt se tudom, anyakönyvezték-e egyáltalán a halálát.. Próbáltam már a neten speciálisan rákeresni ehhez hasonló baleseteknek a nyilvántartott áldozataira, de eddig semmit nem találtam.
Van valakinek esetleg ötlete, mit tegyek? Valahol csak fel van jegyezve valahol, hogy ő már nem él, hanem megszűnt létezni. Köszönök előre is bármiféle ötletet, tanácsot!
Csak annyi információm van az életének a további alakulásáról,
hogy valamikor megnősült, azonban az 1960-as években Szolnoknál vadászrepülője lezuhant, és azonnal meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!