Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan tudom megtalálni azt a...

Hogyan tudom megtalálni azt a rokonomat, aki repülőgép-baleset áldozata lett?

Figyelt kérdés

Az egyik rokonom 1928-ban született a szülőfalumban. Az életének a további alakulásáról nem tudok adatokat. Talán megnősült, azonban korán meghalt, ugyanis az 1960-as években Szolnoknál vadászrepülőgép-baleset áldozata lett. A gépe meghibásodott (a keresztlánya azt állítja, szerinte merénylet áldozata lett), lezuhant, és azonnal meghalt. Gyermekek nem maradtak utána, ez bizonyos.

Hol keressem őt egyáltalán? Azt se tudom, anyakönyvezték-e egyáltalán a halálát.. Próbáltam már a neten speciálisan rákeresni ehhez hasonló baleseteknek a nyilvántartott áldozataira, de eddig semmit nem találtam.

Van valakinek esetleg ötlete, mit tegyek? Valahol csak fel van jegyezve valahol, hogy ő már nem él, hanem megszűnt létezni. Köszönök előre is bármiféle ötletet, tanácsot!

Csak annyi információm van az életének a további alakulásáról,

hogy valamikor megnősült, azonban az 1960-as években Szolnoknál vadászrepülője lezuhant, és azonnal meghalt.

2012. márc. 13. 12:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nyilván feljegyzik. Azonban egy magyar nyelvű Wikipédia oldalra kijelenteni, hogy ott szerepel az összes baleset, meglehetősen merész. Ha egy kicsit keresgélsz az interneten, magad is rájöhetsz, hogy nem is igaz.
2012. márc. 13. 17:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Igen, hát valószínűleg ez a baleset sem lett dokumentálva, vagy legalábbis a Wikipédiába valóban nem került bele. Hogy pontosan milyen géppel zuhant le, és hol, milyen rangban teljesített szolgálatot, nem tudom, de ha otthon leszek, mindenképpen kikérdezem majd az érintett családtagokat.
2012. márc. 13. 19:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A Wikipédia is lehet hiányos igen, de én valószínűbbnek tartom, hogy a rokonok tudják rosszul. Egy vadászgép elvesztése nagyobb esemény annál, minthogy sehol sem említsék a neten. Szolnokon csak ez az egy gép esett le, amit írtam. Plussz a Gonda József névre sem dob ki semmit a google. Ha valóban ilyen baleset érte volna, biztos említenék valahol.
2012. márc. 13. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!