Melyik a legcikisebb, legviccesebb családi sztori ami megtörtént veled vagy a családoddal?
Az első ami kellemetlen volt amikor elszóltam magam. Van volt inkább egy ritka képességem. ennek köszönhetően tudtam meg, hogy a húgom aki Dunántúlon lakik délen, rákkal műtötték. "Amikor kerestem végig száguldottam a házukban, majd a kórházba is bepillantottam"
aztán amikor már tudtam" hogy haza engedték, vonatra ültem és meglátogattam, mert féltettem. Teáztunk a földszinten és véletlenül elszóltam magam; Te Jutka a hálószobátok fala egészségtelenül ronda sötét kék... idegesítő még a kisugárzása is. Aztán elhallgattam, mert rájöttem bakit lőttem. A húgom elhűlve kérdezte.. honnan tudod amikor 5 éve nem voltál nálunk és mi tavaly festettük az egész házat?
Leejtettem a csészémet és gyorsan a teát igyekeztem feltörölni és a csuda tudja mit össze nem hordtam így eltereltem a figyelmét a témáról
A második amikor paff lettem, Amikor egyik unokám 3 éves a másik 9 éves kisfiuk voltak és a lányom beállított itt hagyva a gyerekeket mert egyetlen élete van és azt úgy akarja élni ahogy most érez és szabadon--a második gyermek után--bemelegedett...! Azóta se tértem magamhoz, mert szép nő volt és csodálatos anya... de a nagyobbik unokám se.. aki 17 a kicsi még 11 éves...
Velem olyan volt, kb. 3 éves lehettem, nyaraltunk, és láttam, ahogy két kutya párzik. Persze nem tudtam, mi az, és elkezdem apának: Olyan aranyosan játszanak a kutyák!
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!