Anyós-unoka sztori érdekel? .
14 hónapos a lányom.
most hogy jó idő van mindíg kint lennénk.
társasházban lakunk közelbe elég gyatra a játszi.
szóval anyósomhoz szoktunk kimenni vidékre mert ő
kertes házban lakik és hadd játszon az unoka kint.
a férjem holnap megy ki hozzá fusizni
de nekünk azt mondta NE MENJÜNK mert
fárasztó neki az unoka után rohangálni..
ez nagyon betett...
1 héten kétszer megyünk .fárasztó neki az unokája?
mindenfélét kitalált :
fáradt vagyok dolgozok ( 1 héten 4 órát melózik 2 alkalommal )
úgyis zavar kisfiam a munkában a gyerek..
hosszú a nap ..
stb stb..
ha meg nem megyünk az a baj !
..
pedig anyós szereti az unokát csak fárasztónak
találja hogy egész nap utána rohangáljon ( elég kövér )
ajánlottam hogy főzök is szivesen.
erre : FŐZZEK OTTHON
baromi fárasztó. idegesítő egy nő.
csak azért írtam le mert rosszul esett hogy lepattintott
mindenféle ócska kifogással hogy ne menjünk.
mellesleg 10 kmerre lakik tőlünk
biciklivel mentünk volna
de azért elvárja hogy délben induljak ki hogy őtudjon
pihenni délelőtt.
hadd kapjon napszúrást a gyerek.. ugye?
a férjem azt mondta menjek..
de nem megyek oda ahol nem látnak szivesen
csak akkor ne sírjon később hogy
NEM LÁTTA AZ UNOKÁT !
köszi hogy elolvastátok..
14 hós baba anyukája
Másnak meg az a baja hogy anyós állandóan rajtuk lóg és mindig csak unokázna, szóval te még hozzájuk képest jól jártál :)
MI kéthetente találkozunk, én erre azt mondom pont elég. Nekem mindenképp, a gyereknek is mert állandóan megyünk valahova, csinálunk valamit, tehát nem lesz attól kevesebb az élete mert anyóst csak kéthetente látja, és anyóséknak is elég mert nem hívnak/jönnének gyakrabban.
Mondjuk én nem ragaszkodnék ennyire hozzá, az tuti. Ha tudom hogy nem akar velünk lenni, nem ajánlok fel mindenfélét (pl. főzés) csak hogy mehessünk, azért ennyire gondolom nem tuti hely hogy mindenáron menni akarj hozzá, nem is értem....
A gyereknek azért még lehet jó a kapcsolata vele ha nem találkoznak hetente kétszer, hanem csak ritkábban, van aki még ritkábban találkozik a nagyszüleivel mégis szereti őket.
Az én anyósom is ugyanez, ha még nem rosszabb. Az apósom még mielőtt terhes lettem volna, kijelentette, jobb lenne, ha nem szülnék mert neki nincs kedve meg ereje egy gyerek után rohangálni. Szép kis nagyszülő. Hát nem is hagytam ott náluk, de egyszer kétszer, mikor muszáj volt és a férjem nagyon erőltette, akkor ott maradt náluk, akkor meg akartak halni, hogy ők mennyire elfáradtak. Arra persze nem fáradtak, hogy minden reggel 8 km-t sétáljanak, mert az egészséges. Nevetséges ez az egész. Attól mászok a legjobban a falra, amikor a barátnőinek meg mondja, hogy az unoka az élete, meg hogy mennyire szereti.
Jobb ha hozzászoksz, mert ez nem fog változni. Sajnos az én anyum nagyon messze lakik tőlünk, így eléggé egymagunkban vagyunk, de én nem fogom hallgatni a siránkozásukat.Én sem megyek hozzájuk, csak ha nem tudom elkerülni egyébként.
ténylegesen ő rohangál a gyerek után vagy te?
ha te, akkor szomorú hogy ilyen..
De ha tényleg ő, akkor lehet igaza van
Minel kevesebbet dolgozik valaki, annal tobbet sir es annal lustabb, mert nem tudja az idejet beosztani. Nekem keresztanyam ilyen, mindenkinek panaszkodik, hogy neki semmi sincs ideje, pedig 20 eve nem dolgozik. Az ilyen emberek, mint anyosod is, elkenyelmesednek, a nehezsegekkel egyre kevesbe akarnak megbirkozni beszukult eletviteluk miatt. Ahogy mondod - ne sirjon, ha nem latja az unokat, ha egyszer o nem akarja latni.
Ja, es meg valami. Minel kozelebb lakik rokon, annal kevesbe jo a kapcsolat. Mindenkitol ezt hallom, en is ezt tapasztalom. Nagyon keves a kivetel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!