Bentlakás. Nektek milyen véleményetek van a koleszos évekről? Minden sztori érdekel.
Miért nem keresel vissza? 5000 ilyen kérdés volt már. Én spec 8 kérdésben írtam le a tapasztalataimat, nem fogom magam ismételni.
Kereső: kolesz; kollégium. Nem bonyolult...
Így visszagondolva nagyon jó volt. :D Akkor én sem mindig éreztem úgy, de így utólag igen.
Mindig barátnőkkel laktam, csak nem mindig ugyanazokkal sikerült egy szobába kerülni. Rengeteget hülyéskedtünk, ökörködtünk.
Volt, hogy hajnaltól hajnalig tanultunk vizsgaidőszakban, energiaitalon éltünk, egy óra alvással mentünk vizsgázni, de ötöst kaptunk. :D
Aztán olyan is volt, hogy reggelig buliztunk, és onnan mentünk suliba, bulisszerkóban, és a szemceruzánkkal jegyzeteltünk, mert ugye toll az nem volt nálunk. Vagy annyira álmosak voltunk, hogy egy pislogás alatt szinte elaludtunk órán (mert buli miatt sohasem lógtunk :D).
A kolinak is van egy sajátos hangulata, először furcsa ott lakni, talán alig várod, hogy hazamehess, de aztán megszokod, majd megszereted. :)
Nekem ez lesz az 5., utolsó évem ott, már egy teljesen új koliban, teljesen új szobatársakkal. Kíváncsi leszek...
Igy visszagondolva nagyon jo volt!
Voltak persze vitak, problemak es konfliktusok masokkal, viszont az hamar elfelejtodik es csak a pozitiv elmenyek maradnak meg.
En nem bantam meg ,hogy 4 evig kolis voltam.
Nagyon jo lehetoseg uj barati kapcsolatok kialakitasara na es persze jo lehetoseg meg a csajozasra is. ;)
En nagyon elveztem az egeszet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!