Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fontos! Koleszos szobában,...

Fontos! Koleszos szobában, hogy tudom kicselezni a füstjelzőt?

Figyelt kérdés

Esetleg, ha kinyitom az ablakot és azon keresztül füstölök?

Magát az eszközt kitudom iktatni?

2010. aug. 30. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Ne füstölj!

2. Húzzál rá zuhanysapkát!

2010. aug. 30. 22:56
 2/5 A kérdező kommentje:
wow:D Nah ilyenről se hallottam még, köszi.
2010. aug. 30. 23:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk csak bukóra nyílnak az ablakok a koliban. Havre megoldotta a cigizést 2db 1m-es szívószállal. Az egyikkel szívta a cigit, a másikkal kifújta a füstöt.

Mellesleg a legtöbb koli előtt van dohányzóhely, le lehet menni bármikor. Vízipipázni is lenn tanácsos. Állítólag a gyertyát még bírja a szobai füstjelző.

2010. aug. 31. 08:19
 4/5 anonim ***** válasza:
81%
Remélem bennégsz a tűzben, amit okozol. Vagy simán csak kib*sznak, mint macskát szarni. Azért van a dohányzó, hogy ott szívd azt a szart... tirpák!
2010. aug. 31. 09:58
 5/5 A kérdező kommentje:

kösz 2ik:D ez elég komoly módszer..

utolsó: szerencsére szabad akarat és döntéshozatal is létezik, mellesleg köszönöm a mérhetetlen szeretet ami belőled árad irányomba, ezt a figyelmességet.

1: nem tipikus kolesz

2: ha lenne dohányzórészleg, akkor nem írtam volna ki a kérdést nem de?

miért gyulladna ki abban, h cigizek? Érdekes, eddig még nem sikerült a 10év alatt.

2010. szept. 3. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!