Ti külön költöznétek?
A nagyszüleimtől örökölt házban élek a párommal és az egyik nagyszülőmmel, aki elég beteges és szenilis már sajnos. Én tanulok és dolgozom, párom szint úgy, szüleim lesz*rnak...
A mama nagyon feledékeny, napi rutin dolgokkal küzdünk, már nem bírom, sok ez nekem és még rá sem merek gondolni 27 évesen, hogy babát szüljek, pont ezek miatt.
Anyagilag a párommal nem állunk nagyon fényesen, de a mama sem állna, ha mi elköltöznénk, viszont ezt sem bírom sokáig!
Ti mit tennétek a helyemben?
Nekem gyönyörű gyerekkorom volt a nagymamának köszönhetően. Nem lenne szívem magára hagyni.
27 évesen még tanultok, akkor a közeljövőben még úgysem nagyon jöhet a baba. Addig szerintem tartsatok ki :-(
Azért ha a gyerekei tényleg lesz.rják, akkor mindenképpen papírozzátok le ügyvéddel, hogy legalább a lakást ti örököljétek majd, ha a nagymamád meghal.
A papír megvan...
Én is nagyon sokat, szinte mindent, köszönhetek neki, de ez akkor is nagyon nagy teher nekem. És magánéletünk, magánszféránk sincs nagyon.
Én nem sokára végzek a sulival és pár éven belül tervezzük a babát. Szóval...
ha eltartási szerződés van és tiétek már a ház, akkor tecc-nem tecc, bírnod kell.
Egyébként meg nem kötelességed a nagyszülőt ellátni, az a szüleid dolga, szülőről gondoskodni kell, törvény van rá.
2. válaszoló vagyok
Tudom, hogy nem könnyű, én is ápoltam nagypapámat. Amikor "tiszta" elmeállapotban volt, szinte csak köszöngette hogy nem hagyom magára és hogy mekkora kincs vagyok. Mondjuk én még középiskolás voltam és szinte csak ott voltam, anyukám vásárolt meg takarított. De ezek a mondatok örökre megmaradnak bennem...
Sokkal rövidebb ideig tartott sajnos, mint amire számítottunk :-((
Egyébként pedig nézz magadba: a tükörbe tudnál nézni, ha ott hagynátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!