Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért mindíg én vagyok a rossz?

Miért mindíg én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés

Mindenért én vagyok leb*szva. Bátyám barátomnak adott egy telefont "próba időre"..úgy kapta meg a telefont, hogy elviszi x helyre. rá 2 hétre már követelni akarta a 20ezer Ft-ot a telefonért..Arról nem is beszélve, hogy amit veszünk kaját megcsinálom szó nélkül megeszi de tudja, hogy azt mi vettük SAJÁT pénzből. ÉN iskolába járok nem hagytam ott..Ő már 2 éve ott hagyta és elment dolgozni.Mégis ő a kis kedvenc..elb*ssza a pénzét minden hülyeségre.Nem kaját vesz rajta..Múltkor megkért, hogy csináljak neki sütit én meg mondtam neki, hogy vegye meg a hozzávalókat erre ő: nincs neki ilyenre pénze.. Havonta váltsa a telefonját.Egész napzenét bömböltet..fát nem hord..nem segít otthon semmit. Nyáron én jártam folyamatosan gyakorlatra mégis én hordtam a fát egyszer megkérdeztem anyukámat, hogy miért nem segít a drága bátyus? Válasz: Mert fáradt, kimerült. Miért én nem voltam az? -.-

Teljesen idegileg kikészítenek..már nem először fordult meg a fejemben, hogy itt hagyom őket.De nem tudom mert a lovam nem vihetem magammal. Mit tennétek a helyemben?

2012. jan. 8. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:

> már nem először fordult meg a fejemben, hogy itt hagyom őket.

Tedd azt.

> De nem tudom mert a lovam nem vihetem magammal.

Lovat???

2012. jan. 8. 17:14
 2/7 anonim válasza:
46%

hol élsz te? ló, meg fahordás?

szerintem költözz városba! hagy azt a lovat!

2012. jan. 8. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A lovat bízd rá valaki olyanra, akiről tudod, hogy gondoskodni fog róla. Amiből otthon tartanád el, azt meg add oda neki. Én is azt mondom, költözz fel városra, bentlakásba, és rázd gatyába az életed.

Hány éves vagy?

2012. jan. 8. 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Harmadik válaszoló vagyok: Amúgy nálunk is ez a helyzet, csak engem anyum véd a húgomtól és a nagyanyámtól. De látnád mi van itthon, mikor ő dolgozik. Egy jó szót nem kapok, és akkor csodálkoznak, hogy inkább ülök a gép előtt egész nap, ha semmi programom sincsen? Inkább, mint hogy hozzájuk szóljak...
2012. jan. 8. 18:30
 5/7 A kérdező kommentje:

18 éves vagyok! A lovamtól nem tudok elszakadni ez a legnagyobb bajom, hogy nem vihetem magammal mert apám nem engedi. Pedig az én nevemen van..stb.. Falun lakok. A szüleim idegileg kikészítenek..Szembe szomszédom jó lovas tőle tanultam mindent + lovas iskolában. De ha én nem vihetem magammal a saját lovam majd apám megengedi, hogy a szomszédnál legyen?

Mamámékhoz akarok költözni ott is van istálló meg jó nagy helye is lenne.

Szüleimmel már nem tudom megbeszélni ez megy már 5 éve..mindenért én vagyok a rossz engem küldenének el..A lovamra is alig van időm van, hogy este 10ig kint vagyok vele mert délután vagy felmosok meg felseprek meg elmosogatok vagy ha télre pl, hogy hozták a fát azt hordtam.

2012. jan. 8. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:

"hogy nem vihetem magammal mert apám nem engedi.

Pedig az én nevemen van."

Ha a tiéd, akkor mi a probléma?

2012. jan. 8. 22:13
 7/7 anonim válasza:
Szerintem valami férreértés történt mert egy szülő nem utálhatja csak úgy a gyermekét. Próbáld meg beszélni velük ha ez se megy akkor menj a lovaddal ( Semmikép ne hagyd magára a lovadat) együtt a mamádhoz.:)
2012. jan. 17. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!