Akik 3-an vannak barátnők azoknál is mindig ti vagytok mellőzve? Ugye milyen rossz? Ti, hogy bírjátok ha ők ketten jobban elvannak mint veled?
Én voltam így, aztán kiderült, hogy ők másképp szeretik egymást. Cikinek tartották elmondani, de mikor kiderült örültem neki :).
Ez 10 évvel ezelőtt volt, azóta nincsenek már együtt, mindketten másik országa költöztek, de mikor hazajönnek meglátogatnak.
Nem tudták nekem hogy elmondani, hogy én nem vagyok leszbi hajlamos. :)
30N
9 éva vagyunk hárman barátnők. Épp most fogunk összeköltözni :)
Volt, amikor kicsit "mellőzve" éreztem magam, sőt olyan is volt, hogy nagyon összevesztem velük és sokáig nem is beszéltünk. De mindent meg tudunk beszélni, ebből is kilábaltunk.
Szerintem az van, hogy időnként jobban megérted az egyiket, mint a másikat, ilyenkor átmenetileg ti kerültök közelebb egymáshoz. Vagy pl nálunk most az egyik lányzó elég elfoglalt (új munkahely), így sokszor csak kettesben találkozom a másikkal. És van, hogy én nem érek rá, és ők mennek el kettesben valahová. Ettől én még nem érzem magam mellőzve, bár tény, hogy régebben úgy éreztem, kimaradok vmiből, de közben rájöttem, hogy ez nem így van. Minden héten találunk egy napot, hogy hármasban találkozzunk, most meg össze fogunk költözni, úgyhogy még jobb lesz. Szerintem felesleges féltékenykedned, ők is rosszul fogják érezni magukat, és saját magadat is idegesíted.
Hány évesek vagytok?
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!