Anyukák! Hogy bírjátok ezt a rossz időt?
Figyelt kérdés
Nálunk ma egész nap esik. Nem tudunk kimozdulni. Kislányom nagyon szeretne már kimenni. Ha jó idő van sokat vagyunk kint. Hintázunk, játszótérre megyünk. Már nagyon unjuk a bezártságot. Hiába a sok játék, a gyerkőcöt semmi nem köti le idebent néhány percnél tovább. Ti hogy "vészelitek" át ezeket az esős napokat?2010. ápr. 19. 11:34
1/5 anonim válasza:
Borzasztó. Mi (szerencsére most csak átmenetileg) tetőtérben lakunk, ferde ablakok, nincsen terasz, így naaaagyon naaagyon bezárva érzem magunkat. Ilyenkor azt szoktam csinálni,hogy beülünk az autóba és legalább azzal megyünk egy kört, hogy kimozduljunk.
Kislányomat is megviseli, egész nap nyöszörög, és lóg rajtam. Alig tudom lekötni, és természetesen csak akkor van nyugi ha csak vele foglalkozom, így a bezártság ellenére sem tudok semilyen házimunkát végezni...
2/5 anonim válasza:
Jól viseljük, ilyenkor bent pörgök, kihasználom az időt, mosok, takarítok, vasalok. Nekem elég jól leköti magát a kislányom.
3/5 anonim válasza:
Nekem most egy éves a kisfiam és nálunk is esik az eső reggel óta. Én most beraktam egy kis zene válogatást, nosztalgiázom és a gyerkőc velem együtt táncizik.:))) Porszívóztunk közösen, játszunk fogócskát a lakásban, most már kezd fáradni, talán szundít egy kicsit. Délutánra jobb időt mondanak, kitartás!
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, merre vagytok, de itt a Balatonnál már süt a nap!!!!
Kitartás, küldök belőle az egész országba, minden anyukának, és babának! :-DDDD
5/5 anonim válasza:
Kedves utolso légyszives gyöngyös felé is küldj mert már totál elegem van abbol hogy bent gubasztunk mint a verebek az eresz alatt.Kész rémálom mert ilyenkor az én kislányom sem tud magával mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!