Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt meg olyan anyuka...

Van itt meg olyan anyuka akinek nagyon rossz evo a babaja? Ti hogy birjatok?

Figyelt kérdés
17 honapos kislanyom semmit nem akar enni,mar orvosnal is voltunk,semmi eredmeny,mit csinaljak?
2010. jan. 13. 09:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Az mit jelent, hogy nagyon rossz evő? Írj valami példát is egy napra..

Múltkor írt egy anyuka, hgoy milyen rossz evő a kisfia.. és kiderült, hogy többet és többször eszik, mint az én 13 hónapos, 12 kg-os lányom. :)

2010. jan. 13. 09:58
 2/18 anonim ***** válasza:
Hogy érted azt, hogy semmit nem eszik? Írd le, mivel próbálkozol nála! így nehéz válaszolni! Miket adsz neki 1 nap?
2010. jan. 13. 09:59
 3/18 A kérdező kommentje:
Peldaul van olyan nap,hogy szinte semmit nem eszik,probaltam neki kulon fozni bebis kajakat,probaltam a mi eteleinkbol is adni,semmit nem fogad el.
2010. jan. 13. 10:04
 4/18 anonim ***** válasza:
Keresztlányom semmit nem evett szinte egész nap.Szó szerint.2éves.Már nagyon soványka volt,mikor tesóm kigondolta ad neki tápszert,a korához megfelelőt.Nagyon kipendült töle és az étvágya is megnőt.Mondjuk ő tápszeres volt.Ők is voltak orvosnál.Volt vérvétel minden.Kakaóként adta a tápszert.
2010. jan. 13. 10:07
 5/18 anonim ***** válasza:
Próbáltad már, hogy mikor ő eszik, Te is eszel vele..társaságban jobb az étvágy. Mekkora egyébként (hány kiló)?
2010. jan. 13. 10:08
 6/18 anonim ***** válasza:
A semmi az tényleg semmi? Se alma, se ropi, se túró rudi? És a folyadék? Tea, gyümölcslé? Folyadékot sem iszik?
2010. jan. 13. 10:08
 7/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Mintha az én fiamról írtál volna.Már 12 hónapos lesz és nagyon rossz evő.

Nem eszik szinte semmit max 1-2 kanál kaját,az is inkább gyümölcs,ezen kivűl csak tápot eszik,semmi más nem kell neki.Max 3x eszik napközben akkor sem tud egy teljes adag tápot meginni max fél adagot,éjjel 2x ébred mert éhes de akkor sem eszik sokat.Mar sok mindent kipróbáltam,semmi nem jött be.Fejlődik rendesen,hízik is úgy ahogy,doki tudja hogy alig eszik de mégsem mondja hogy baj lenne.Voltunk vér és vizelet vizsgálaton is,csak egy pici vérszegénység semmi más gond nincs.Amennyi kell annyit eszik szerintem de azért aggasztó ez tény.

Tanácsot csak annyit tudok adni hogy türelem.Idővel talán jobb lesz.Bár az én fiam mindig ilyen volt.Egyszer csak megjön az étvágya.Közben adok neki vas cseppeket mert kell,és mellette Béres cseppet is hátha az segít de nem igazán vettem észre változást.

2010. jan. 13. 10:22
 8/18 A kérdező kommentje:
Nalunk is egy kis verszegenyseg volt,vascseppeket kap,meg hasi uh-is voltunk,multivitamint is kap,egyebkent 1 eves koraig anyatejes volt,most kezdjek neki tapot adni?,akkor sem eszik ha mi is eszunk vele.
2010. jan. 13. 10:53
 9/18 A kérdező kommentje:
Folyadekot iszik rendesen,kb 9300 gramm.
2010. jan. 13. 10:56
 10/18 anonim ***** válasza:
nekem mindkét gyerekem ilyen. A kislányom 11 hós lesz, és reggel evett két kiskanál turmixolt körtét-kiwit, de azt is undorral fogadta el. (korábban már ette szivesen, tehát nem a körtével meg a kiwi-ve van baja, azt tuti). Kiváncsi vagyok, hogy ebédre mennyit fog enni. Általában külön főzök neki, de pl. ha főzeléket csinálok, akkor mielőbb behabarnám kiveszek belőle, és azt turmixolom (ja, még nincs foga). Tegnap annyire nem ette a saját kajáját, hogy bár tudom, hogy most sokan felhördültök, mert vajat, és tejet is tartalmaz, de igenis adtam neki krumplipürét, amit viszont (életében most először, és ezt most tényleg nem túlozva mondom) kétpofára evett. Nagyon bejött neki. Még csak 7,5 kg, de a védőnő szerint nincs ok az aggodalomra. Sajnos nagyon ragaszkodik a cicihez, és ha végképp nem eszik meg semmit, akkor adok neki. Még sosem evett meg fél bébiüveges kajánál többet, kivéve a tegnapi krumplipürét :-) Ne aggódj!!!
2010. jan. 13. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!