Van itt meg olyan anyuka akinek nagyon rossz evo a babaja? Ti hogy birjatok?
10:22 vagyok
az "amennyit eszik annyi kell neki" én ugy gondoltam hogy biztos megeszi azt amennyire neki szüksége van hiszen ha éhes volna szerintem csak csak sírna vagy jelezné valahogy.Pláne ha azért annak ellenére hogy nem eszik rendesen hízik amennyit kell.(a fiam szinte csak tápszeren él)
igen, én!
az én 16 hónapos babám újszülött korától rossz evő, olyannyira, hogy kórházban is feküdtünk, és sok-sok vizsgálat is volt már. nem írom le a kálváriánkat, mert kevés a hely meg az idő is:)
mindenféle multivitaminon, vas cseppen, 9ezer forintos étrendkiegészítőn, béres cseppen túl vagyunk.
nem igazán találták meg az okot.
én nagyon nehezen bírom még most is, sokszor kiborulok.
most úgy tűnik, találtam valamit, amit megeszik, és azt variálom: tarhonyát keverek össze zöldségpépekkel. a húst kiköpi belőle.
gyümölcsöt nem szereti, maximum pár falat. a tápszert megissza, bár nem nagy mennyiséget. tejpépet, tejitalokat soha nem ette meg.
csak azt tudom mondani, hogy próbálkozz.
szerintem megpróbálhatnál valami ízesített tápszert, vagy tejitalat, nem baj, ha eddig szopott, a tejtermék nagyon kell.
joghurt? krémtúró? tejbegríz? puding?
és ha a kezébe adod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!