Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ha kiderülne a házastársadról,...

Ha kiderülne a házastársadról, hogy a testvéred (vagy féltestvéred) mit csinálnál?

Figyelt kérdés

Hogyan dolgoznád fel? Tegyük fel hogy még nincs gyerek de már összevagytok házasodva és valamilyen módon kiderülne, hogy igazából testvérek vagy féltestvérek vagytok. Kérlek ne keressetek magyarázatot arra hogy ez hogyan történhet meg, csak a kérdésre válaszoljatok. Mit csinálnátok, mi lenne a reakció?

A kérdés nem kiváncsiságból fakad, ez sajnos komoly.

2009. máj. 21. 18:14
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
82%
Hűűű... Hát ha gyereket akarnék vele, akkor arról sürgősen letennék. Hogy párkapcsolatként mit kezdenék vele, nem tudom. De valószínűleg nem érezném túlságosan jól magam utána, ha vele maradnék.
2009. máj. 21. 21:50
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nagyon kiakadnek! Hat az biztos, hogy nem fekudnek le tobbe vele, de egy kis ido kene amig mind ezt felfognam.

Mi tortent veled kedves kerdezo?

2009. máj. 21. 22:31
 13/34 anonim ***** válasza:
56%

Nem tehettünk róla, semmi lelkiismeret furdalásom nem lenne, sőt, legalább ilyet is csináltam. :)

Aztán el kell válni, nyomorék gyereknél nincs rosszabb.

2009. máj. 21. 23:00
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
huuuu ez kemeny!! hat az attol is fugg hogy milyen testver fel vagy edes ha fel akkor hat leulnek megbeszelnek hogyan tovabb, de ha edestestver mindenkeppen a valas!!!!biztos nagyon rosz lenne meg kemeny de valas egyertelmuleg!! dekemeny helyzet ez biztos!
2009. máj. 21. 23:10
 15/34 anonim ***** válasza:
86%
Ha hivatalos szerv tudomasara jut, akkor kerdezes nelkul ervenytelenitik a hazzassagot. Amugy biztosan elidegenednek a paromtol, ahogy o is tolem.
2009. máj. 21. 23:21
 16/34 A kérdező kommentje:

Akkor leírom miért is írtam ki ezt a kérdést.

2 hónappal ezelőtt derült ki hogy a férjem, akivel már 10 kerek éve vagyunk együtt (5év együttjárás és 5év házasság) a féltestvérem, méghozzá anyai ágról. Az anyám amikor őt megszülte lemondott róla, nevelőszülőkhöz került (nem tudni ki az apa) aztán anyám hozzáment apámhoz és akkor lettem én. A szüleim elváltak azóta, anyám alkoholista lett, hosszú évek óta nem láttam. Karácsonykor mégis előkerült, hogy bocsánatot kérjen minden rosszért amit tett az életben ellenem és apám ellen, azóta napi szinten látjuk egymást. 2 hónapja nagyjából félrehívott hogy elmondja valami nagyon aggasztja, hogy a férjem nagyon hasonlít valakire akit ő ismer(t) de nem mert szólni, de ahogy halotta a Laci (férjem) történetét, hogy állami gondozott lett, hogy mikor született, milyen körülmények között, akkor már nem bírt aludni se a kétségektől ezért elmondta nekem.

A síráson és a tomboláson túl vagyok már, a depresszió már teljesen felemésztett teljesen, 20 kiló ment le rólam és csomókban hullik a hajam... Laci szintén teljesen kivan. Miután anyám színt vallott tovább nyomoztunk a dologban és minden ezt a gyanút erősíti meg, ami már nem gyanú hanem szinte tény. Most várjuk a DNS vizsgálat eredményét, nehéz volt összeszedni rá a pénzt azért vártunk vele ennyit. Azonnal elköltöztem Lacitól, az apámnál vagyok jelenleg, táppénzen, mert az idegeim felmondták a szolgálatot.

Gyerek nincs, tavaly nyáron elvetéltem, azt vártuk hogy leteljen az 1 év hogy újra teherbe eshessek.

Hát ennyi.

2009. máj. 22. 13:02
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen a történeted! Köszönöm, hogy megosztottad velünk! Csak annyit tudok Nektek Kívánni, hogy legyetek Boldogok, és minél hamarabb épülj fel a depressziódból. Ne félj Lacihoz fordulni, mert szerintem csak ő tud rajtad segíteni. Én biztosan vele lennék most és hozzá bújnék, nem érdekelne, hogy a testvérem. Mindegy, hogy milyen ölelést kapnék tőle, az a lényeg, hogy ő ölel. Ha testvérileg, akkor hát úgy. EGyütt kell feldolgoznotok!!!

A sors is úgy akarta, hogy ne legyen baba!!!

Ha bármikor beszélni szeretnél valakivel, vagy csak leírni a gondjaidat, érzéseidet, bátran írj privátba. Remélen túl tudod tenni magad!!!

puszi: Bea

2009. máj. 22. 15:32
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚristen!!!! Remélem és kívánom nektek hogy a dns teszt eredménye az legyen hogy nem vagytok rokonok.
2009. máj. 22. 15:35
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez szörnyű. De a helyzethez képest a lehető leghelyesebben cselekedtél. Kitartást kívánok.
2009. máj. 22. 16:33
 20/34 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem maradjatok együtt. Várjátok meg higgadt fejjel a DNS tesztet, addig minek csináljátok a fesztivált? A férjedet szereted nem? EZ A LÉNYEG. Baba ügyben meg lehet ÖRÖKBE IS FOGADNI.

Ami történt NEM a ti hibátok!!!

2009. máj. 22. 18:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!