Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ha kiderülne a házastársadról,...

Ha kiderülne a házastársadról, hogy a testvéred (vagy féltestvéred) mit csinálnál?

Figyelt kérdés

Hogyan dolgoznád fel? Tegyük fel hogy még nincs gyerek de már összevagytok házasodva és valamilyen módon kiderülne, hogy igazából testvérek vagy féltestvérek vagytok. Kérlek ne keressetek magyarázatot arra hogy ez hogyan történhet meg, csak a kérdésre válaszoljatok. Mit csinálnátok, mi lenne a reakció?

A kérdés nem kiváncsiságból fakad, ez sajnos komoly.

2009. máj. 21. 18:14
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Utlsó válaszolónak: Szerinted egy testvér párnak ad valaki kisbabát örökbe úgy hogy házastársi viszonyban élnek?
2009. máj. 22. 19:14
 22/34 A kérdező kommentje:

A teszt eredménye hétfőn lesz meg.

Nem vagyok képes együtt maradni Lacival, ez az egész engem annyira fejbevert, hánynom kell az egésztől, hánynom kell tőle, hánynom kell magamtól, hánynom kell anyámtól, az egyetlen ember akitől nincs undorom jelenleg, az apám. Tudom hogy nem a mi hibánk, nem is okolok érte senkit, magamat se, mást se, csak a sorsot. De én saját véremmel együtt hálni ezek után nem leszek képes, sőt úgy érzem magamban megszakadt valami, úgy érzem magam mint egy 10 éves kislány akit megerőszakoltak.

Nem tudom mi lesz, pszichiáterhez járok most, ő azért sokat segít érzem, meg a bogyók amiket szedek, csak annyira nehéz hogy kár ragozni próbálni, úgyse tudnám kifejezni micsoda világvége hangulat van most bennem.

2009. máj. 22. 21:50
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem hogy megkönnyeztem a történetet. döbbenetes, hogy miket produkál az élet. sok erőt kívánok a továbblépéshez.
2009. máj. 23. 11:51
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel!!!!!!!!!
2009. máj. 24. 01:48
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Mi is nagyon várjuk a teszt eredményét. Ne add fel, remélem ez tényleg csak egy véletlen egybeesés. Azt hiszem mindannyian veled könnyezünk. :(
2009. máj. 24. 10:17
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Hú, ez fatális véletlen. Persze, ha anyád elmondta volna, hogy neki volt egy másik gyereke, akkor lehet, hogy utána néztetek volna már akkor amikor megismerkedtek, biztos, ami biztos. Semmiképp ne legyen undorod magadtól, mert te semmit nem tehetsz az egésztől.

Amúgy szerintem én is ugyanennyire kiakadnék, ha kiderülne a páromról, hogy a féltestvérem, és nem csak e miatt a tény miatt, hanem azért is, mert valamelyik szülőm nem osztott meg velem egy ilyen súlyú információt.

2009. máj. 24. 16:26
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Mi lett a vegeredmeny? Legyszi ird meg!

Nagyon szoritok nektek, hogy ne o legyen a feltestvered, de ha megis, akkor is sok kitartast!

Udv: Erika

2009. máj. 25. 08:40
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Van már eredmény? Mindenki nagyon kívácsi!!!Nagyon - nagyon szurkolunk, hogy újra boldog tudj lenni!
2009. máj. 25. 13:02
 29/34 anonim válasza:
100%
Az eredményt írd meg kérlek.
2009. máj. 25. 19:18
 30/34 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Féltestvérek vagyunk. A teszt egyértelmű.

Köszönöm mindenkinek a választ és az együttérzést. Kívánom nektek hogy soha még a negyedét se érezzétek annak a súlynak és bánatnak ami most énbennem és Laciban is tombol :(

Nem tudom a hogyan továbbat, egylőre azon próbálok munkálkodni hogy ne ugorjak ki az ablakon vagy ne feküdjek sín alá.

2009. máj. 25. 20:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!