Igaza van amyumnak?
Sok esetben jobb megítélés alá esnek a tanult emberek a tanulatlanokkal szemben. De szerintem ez pont nem egy olyan szituáció.
Meg pont a tanárokkal példálózni... Az egyik legkizsákmányoltabb, legelhanyagoltabb társasàg.
Meg pl azt mondta :" A Zsoltinak jobban hisznek mert ismert riporter 15 éve mint a Janinak aki csak egy egyszerű gyári szalag munkás...
Meg annyira felmagasztalja azokat akiknek szebb házuk van. Meg szebb konyhájuk, fürdőszobajuk mint nekünk. Én úgy vagyok vele: mi is eszünk a mi konyhànkban és megfurdunk a mi fürdőszobànkban... Nekik sem lesz arany a gyomrukban amit megesznek amiért jobban élnek ugyan úgy a Wc-be megy amit megesznek hát nem tudom miez a stílus anyamtol!
Nem egészen így van. De van akinek a szavahihetőségét nem annyira veszik komolyan. Alkoholista, drogos, sokkos állapotban volt/van (hiába látta, ha sokkolta az eset és az agya védekezik, torzíthat), gyerek, büntetett előéletű stb. Nem az számít, hogy szalagmunkás vagy vagy magas beosztású ember. Ha tanúskodik akkor az számít szavahihető tanú vagy nem, nem a végzetsége, munkahelye.
(Az más, hogyha őt állítják elő, egy jó ügyvéd hamarabb kitudja mosdatni, amihez nyilván pénz kell. Egy "szegény" szalagmunkás nem tudja megfizetni (khmm.. sem lefizetni). Egy milliárdos meg simán felfogad egy olyan ügyvédet, aki megoldja.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!