Mi történt az anyukámmal?
Figyelt kérdés
Egy telefont kaptam Karácsonyra a szüleimtől. Nagyon tetszett, egész este próbálgattam, hogy mi hogy van rajta. Otthon este a nappaliban elkezdtem játszani egy bizonyos 'fruit ninja' nevű játékon, és anyukámnak is megmutattam, hogy hogy megy nekem. Csak nézte, és mondta h ez pont nekem való, olyan kapkodósnak kell lenni hozzá, mint amilyen én vagyok. Elmentem fürdeni, és a nappaliban hagytam a telefonom, és mikor visszamentem nappaliba, láttam, hogy anyukám lecsapott rá. Tök örültem, hogy na neki is tetszik a játék, láttam h azzal játszik. A baj csak az, hogy nagyon túlzásba vitte, kb 6 órán át hajnai 3ig játszott vele, amikor beszélni akartam vele, vagy kérdezni tőle vmit, akkor se válaszolt, félelmetes volt. Reggel felébredtem olyan 10-kor, és láttam, hogy a telefonom nincs ott a szobámban, ahová este leraktam...ekkor elmentem anyukám szobáába, és látom h az ágyán fekszik, és azzal játszik. Kicsit beteges, hogy elvette, mivel még az ajtóm is be volt zárva mindig be van éjszakára...és fogpiszkálóval kinyitotta. Azóta ez folytatódik, hiába próbálok vele beszélni h ez túlzás, nem érti teljesen beleszeretett kb ebbe a játékba betegesen. Mi tévő legyek?2011. dec. 29. 13:55
1/12 anonim válasza:
Add el a telot és vegyél helyette egy Alcatelt. Anyádnak meg mondd meg, hogy nem olyan időket élünk, hogy éjt nappallá téve hülye legyen.
2/12 A kérdező kommentje:
jó, lehet eladom. nem is akartam telefont, kb előtte 4 évig nem volt, mert elhagytam, és nem kellett új. amit beszélni akarok barátokkal, arra már sok lehetőség van neten..megoldottam. csak már anyu se bírta, hogy mindig azt hívta h elérjen, akivel épp voltam..és azért vett nekem telefont, amit ő választott, nem én!
2011. dec. 29. 14:24
7/12 anonim válasza:
Valóban megunja majd egy idő után. Ha mégsem, töröld ki a játékot.
8/12 anonim válasza:
miért van az ajtód zárva éjszakára?
kitőlfélsz ?
9/12 anonim válasza:
Ha ennyire nyomja, még 2hét és végig játsza az össze levelt és vixa kapod a telód. :) Azért el ne add, mert tőle kaptad és besértődne. De esetleg ha már minden kötél szakad, véletlenül kitörölheted a játékot, bár szerintem azért is balhé lenne, ha így belemerült. :) Én is voltam így pár évvel ezelött. Bár anyum a saját telóján nyomta a játékot, de müszakozott éjjel-nappal és melóba is úgy ment dolgozni mint egy zombi, mert egész éjjel azt a xart játszotta. Aztán ´véletlenül´ kimostam a telót, erre vett még egy ugyanolyat. De egy 2 hónap alatt végig jutott az összes level-en és eladta a telót. :)
10/12 anonim válasza:
Jajj a fruit ninja nagyon jó,én is nagyon szeretem.:D
De tényleg szerintem majd meg fogja unni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!