Mi történt velem, hogy így viselkedek anyukámmal?
Néha annyira bosszant, hogy mondok valamit (pl. rászólok a kutyára), és rögtön kérdezősködik, hogy mit mondtam, kinek és miért.
Ha sms-em jön, van valaki hív/megcsörget, azonnal kérdezi, ki volt az. a utcán,boltban köszönök valakinek, neki feltétlenül tudnia kell.
Úgy érzem, hogy teljesen rám telepszik. Kezd idegesíteni, hogy nem lehet magánéletem, mert neki mindenről tudnia kell.
Most is itt járkál, próbál leskelődni, hogy milyen oldalakat nézegetek. Az elmúlt 5 évben képes volt felnőttként kezelni, mostanában (az elmúlt 1 hónapban) meg rászokott arra, hogy kíváncsiskodjon.
Nem vagyok már 10 éves, hogy vigyázni kelljen rám!
Nem tudom, mit mondjak neki ezzel kapcsolatban, nem akarom megbántani. De tényleg annyira idegesítő, hogy folyamatosan kérdezget, hogy hol voltam, kivel voltam (mikor itt sétálok a ház körül a barátnőmmel meg a kutyával), miről beszélgettünk stb.
20L
Nem értem ez a kérdés szempontjából miért fontos!
Amikor összevesztem a vőlegényemmel, és sms.eztünk, akkor is folyton kérdezősködött, hogy miről sms-ezgetünk.
Már célozgattam rá finoman, hogy "Anyu, nem fontos!".
Nem kell okvetlenül megbántanod. Egyszerűen megkérdezheted tőle, hogy miért akarja okvetlenül tudni a legféltettebb titkaidat, és miért nem képes felnőttként kezelni.
Ugyanakkor biíthatod afelől, hogy felnőtt nő vagy, aki kézben tudja tartani a saját életét anélkül is, hogy állandóan kéretlen tanácsokkal bombáznák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!